Haberler

ABD yaptırımlarıyla zor durumda kalan Huawei, alt markası Honor'u sattı

Güncelleme:

ABD'nin uyguladığı yaptırımlar nedeniyle zor durumda kalan Çinli teknoloji şirketi Huawei, alt markası Honor'u sattı.

Huawei tarafından popüler alt marka Honor'un satıldığı duyuruldu. Huawei'nin orta segment cihazlar için kurduğu Honor markası büyük popülarite yakalamıştı. Çinli teknoloji devinin alt markası yine Çin merkezli bir konsorsiyum tarafından satın alındı.

Şirketin resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada " Huawei'nin tüketici odaklı işleri son zamanlarda çok büyük bir baskı altında. Bunun nedeni, cep telefonları sektörü için gerekli teknik unsurlara erişimde sürekliliğin sağlanamaması" dendi.

2013 yılında piyasaya sürdüğü alt markası Honor'un Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd.'ye satıldığını belirten Huawei, bu satışın Honor'ın kanal satıcılarının ve tedarikçilerinin bu zor zamanda başarılı olmasına yardımcı olacağının altını çizdi.

BU SATIŞLA HUAWEİ'NİN KASASINA 15.2 MİLYAR GİRECEK

Satış bedeli hakkında resmi bir açıklama yapılmazken basına yansıyan rakamlara göre Huawei'nin kasasına yaklaşık 15.2 milyar dolar nakit girecek.

Mayıs ayında ABD yönetimi, Huawei marka cihazlarda Amerikan teknolojisinin kullanılmasını yasaklamıştı. Bu kararla birlikte Huawei, cihazlarını son teknoloji çiplerle imkanını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Huawei Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (7)

Muhammed:

İnşallah Amerika çökerde dünyaca rahatlarız

5
0
yanıtYanıtla
Alperen Trükyılmaz:

İyi o zaman

1
3
yanıtYanıtla
Volkan:

Başkan değişti duzelirdi belki tram işin suyunu çıkardı

2
0
yanıtYanıtla
frk:

xiomi dene bence

0
0
yanıtYanıtla
Erhan yıldız:

Huawei y5p aldım almaz olaydım böyle rezil Bi işletim sistemi olamaz yıllardır Huawei kullanıcısıyız ama bu ilk ve son olacak artık telefonu kurayım derken azdaha kafayı kıracaktım yahu bu nedir ya neyse bizim için Huawei devri kapanmıştır

0
0
yanıtYanıtla
ismail:

Y5p gibi bir cihazı alıp nasıl bir beklentiye girdiginizi merak ediyorum

yanıt1
yanıt0
huawei:

O dedigin honor, nerden aldın onu a101den mi? çok afedersin 3-4g ram 32-64g rom ve kirin 710 altı bir telefonu ucuz diye alırsan. şu anki teknolojiye böyle yenik düşersin. çinde millet 8g ram 256g rom ve kirin 990 işlemci kullanıyor. en düsük 6 g ram. sizide suçlamıyorum bizim burda 700 yuanlik telefonu 2300 - 2800 tl ye satıyorlar. halen envarterden çıkarılmıs üretimi durmuş telleri satıyor çok zeki iş insanlarımız.

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title