Haberler

Tekirdağ'da 1 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi, 2 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Tekirdağ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1 kilogram metamfetamin ele geçirildi ve 2 kişi tutuklandı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısları deşifre etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan aramalarda, metamfetamin, eroin, sentetik ecza ve para ele geçirildi. 3 kişi hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılırken, 2 kişi uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Tekirdağ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 kilogram metamfetamin ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Tekirdağ'da uyuşturucu madde ticareti yapan şahısları deşifre etmeye yönelik çalışmalar sürüyor. Yapılan çalışmalarda, Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi'nde 2 ikamette arama yapıldı. Aramalarda, 1 kilogram metamfetamin, 142 fişek, 170 gram eroin, 5 adet sentetik ecza, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8 bin 355 TL para ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak G.T., C.A., M.A. isimli 3 şahıs hakkında, "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak" suçundan işlem yapıldı. D.B. ve M.A. isimli 2 şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 şüpheli işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Uyuşturucu ve uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgusu yapıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu Ticareti Emniyet Müdürlüğü Tekirdağ Narkotik Narkotik Suçlar Güvenlik Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title