Haberler

Makas Atarak Sürücülerin Canını Hiçe Sayan Magandanın, 2 Araca Çarpıp Duvara Tosladığı Anlar Kamerada!

Güncelleme:

Şile otoyolunda makas atarak yolda ilerleyen araç, iki otomobil arasından geçmek isterken bariyerlere çarparak sürüklendi. Duvara çarparak durabilen aracın sürücüsü, kaza sonrası şoka girdi.

Şile otoyolunda makas atarak araçların arasından geçmeye çalışan sürücü, otomobile çarparak kazaya neden oldu. Metrelerce sürüklenen araçlardan biri kontrolden çıkıp duvara çarparak durabildi. Kaza anı ise araç kamerasına yansıdı.

MAKAS ATARAK OTOMOBİLLERİ GEÇMEYE ÇALIŞTI

Olay, 14 Nisan Cumartesi günü saat 21.15 sıralarında Şile Otoyolu Dudullu mevkii Şile istikametinde meydana geldi. Akşam saatlerinde trafik seyrettiği esnada hafif ticari araç, makas atarak 2 otomobilin arasından geçmek istedi.

BARİYERLERE ÇIKARAK DUVARA ÇARPIP SAVRULDU

Sürücü araçların arasına girdiği esnada sol şeritte seyreden otomobile çarparak kazaya neden oldu. Kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan sürücü duvara çarpıp yola savrulurken, otomobil şoförü de frene basarak durabildi.

MAKAS TERÖRÜ KAMERADA

Kaza anları ise araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonrası trafiğin durdurduğu otoyolunda aracın ön tamponu da koparak yola düştü. Aracının durduran bir sürücü tamponu yoldan kaldırırken, makas atan sürücü de aracından inerek koşmaya etrafta koşmaya başladı. Çevredeki sürücüler kazaya karışan araçların yardımına koşarken, otomobil sürücüsü ise yaşadığı şokla aracından inemedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şile 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (36)

Adınızı Yazın:

umarım ölmüştür

26
2
yanıtYanıtla
az bilen adam:

Keşke kimseye zarar vermeden duvara çarpsaydı ve ölseydi hatta geberip gitseydi. yazık herkesin eşi çoluk çocuğu var bu tarz makas atanlar herkesin canına kast ediyor. çok ciddi yaptırımlar olmalı 2 ila 5 yıla kadar men cezası verilmeli.

27
0
yanıtYanıtla
adamın biri:

şaşırdım kimse inip adama küfür etmemiş. doblo ların alayı akp li zaten hele tuğralıysa tasdikli. görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.

12
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

makas atan ları trafikte vurma hakkım olmalı.

21
0
yanıtYanıtla
BİNDÖRTÜZELLİÜÇ 1453:

şimdi küfür nedir ve niçin edilir ve yeri neresidir hepsi bu videodaki kaza yapan şahsa gelsin. . . . Bunlar gibiler yüzünden olan masumlara oluyor . bunların arabalarını alacaksın altllarından

15
0
yanıtYanıtla
FATSALI:

PİSLİK GEBERİP GİTMİŞTİR UMARIM

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

canıma kasteden canından olsun. . . pislik belasını bulumuş

15
0
yanıtYanıtla
werty:

ne cezası var ne bişey bu suç olmadıkça böyle şeyler olur makas atanın ehliyetine süresiz el koyulsun araç kullanırken yakalanırsa adam öldürmeye teşebbusten hapis yatsın

14
0
yanıtYanıtla
crossrider:

Aynı gün saat 19:00 sıralarında 2 km ileride bende bu şekilde bir kaza atlattım. Makas atan bi denyonun arabası kontrolden çıktı ve zor topladı, az kalsın bana vuruyordu. Kendi canınızı sevmiyorsanız en azından başkalarının çoluğunu çocugunu düşünün insan ötesi varlıklar. .

12
0
yanıtYanıtla
12345:

bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekalı olmak lazım

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title