Haberler

Samsun'da asker eğlencesinde linç girişimi

Güncelleme:

Samsun'un Canik ilçesinde bir kişinin darp ve bıçakla yaralandığı asker eğlencesindeki linç girişimi güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da 1 kişinin darp ve bıçakla yaralandığı asker eğlencesindeki linç girişiminin görüntüsü görenleri dehşete düşürdü.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Mesnevi Sokak üzerinde 14 Nisan gece saat 00.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mertcan Ç.'nin asker eğlencesinde kavga çıktı. Kavga sokağa taştı. Çok sayıda kişi Ramazan Ç.'ye saldırdı. Bıçaklanan ve darp edilen Ramazan Ç. kanlar içinde kaldı. Ramazan Ç.'nin yerde yatarken kafasına defalarca tekme atılarak adeta linç edilmesinin güvenlik kamerası görüntüsü görenleri dehşete düşürdü. Hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Olayla ilgili Hüseyin T.(20), Kadirhan Y.(19), M.A.(17) ve Ö.K.B.(17), polis tarafından gözaltına alındı. Dün Samsun Adliyesine sevk edilen Hüseyin T., Kadirhan Y. ve Ö.K.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.A. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Samsun Canik Olaylar Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title