Haberler

Köyde Hayvan Otlatma Tartışması Sopayla Dövüşe Dönüştü

Güncelleme:

Bolu'nun Gerede ilçesinde yaşanan olayda, Fatma Kılınçarslan köyde hayvanların otlatılması nedeniyle tartıştığı kişi tarafından sopayla dövüldü. Yaralanan Kılınçarslan suç duyurusunda bulundu.

BOLU'nun Gerede ilçesinde Fatma Kılınçarslan (50) köyde hayvanların otlatılması nedeniyle husumetli olduğu Hatice A. tarafından sopayla dövüldü. Yaralanan Kılınçarslan savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gerede ilçesinin Bahçedere köyünde yaşayan Fatma Kılınçarslan, geçen yıl köyde hayvanların otlatılması nedeniyle tartıştığı A.E.?nin saldırısına uğradı. İki aile arasında bu nedenle husumet oluştu. Kılınçarslan, geçen günlerde hayvanlarını otlattıktan sonra evine dönerken karşılaştığı A.E.?nin annesi Hatice A. tarafından çıkan tartışmada sopayla dövüldü. Hatice A., yakınlarının çağırdığı ambulansla Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından ve vücuduna aldığı darbelerle yaralanan kadına 5 gün iş göremezlik raporu verildi. Kılınçarslan, Hatice A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

'DOĞRUDAN BENİM ÜZERİME YÜRÜYEREK SOPAYLA VURDU'

Yaşadığı olay nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyen Fatma Kılınçarslan, olay günü kullandığı kanlar içerisinde kalan başörtüsünü gösterirken gözyaşlarına boğuldu. Otlatmak için çıkardığı büyükbaş hayvanlarının evinin yanında bulunan ahırına getirirken Hatice A.'nın yolunu kestiğini belirten Fatma Kılınçarslan, 'Bana selam verdi ben de 'Yoluma devam ediyorum seninle işim yok' dedim. Doğrudan benim üzerime yürüyerek sopayla vurdu. Bana vurup yıktıktan sonra altına aldı. Benim boğazıma yapışıp 'Seni öldüreceğim' dedi. Ben zorlukla altından kurtulup evime zor geldim. Geçen yıl da oğlu tarafından kapımın önünde darbedildim. Onun devamını da annesini getirdi. Hayvancılığı bilmedikleri ve köyün kurallarına uymadıkları için bu hale geldi? diye konuştu.Eşi İsmail Kılınçarslan'ın da tehdit edildiğini öne süren Fatma Kılınçarslan, 'Köy imamının babası kurtardı. Aracımızın önünü kesip tehdit ettiler. Bizim hayati tehlikemiz var' diye konuştu. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gerede Bolu Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title