Haberler

ABD'de Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı: 1 ölü 10 yaralı

Güncelleme:

ABD'de Super Bowl'u kazanan Kansas City Chiefs takımı için düzenlenen geçit töreni sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. 2 kişi ise gözaltına alındı.

ABD'nin Missouri eyaletindeki Kansas City'de Super Bowl'u kazanan Kansas City Chiefs takımı için düzenlenen geçit töreni sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi ise silahla vurularak yaralandı.

ABD'de Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı

ŞAMPİYON TAKIMIN GEÇİT TÖRENİNDE SİLAHLI SALDIRI

ABD'de geçit töreni sırasında kalabalığa ateş açıldı. Missouri eyaletinde yer alan Kansas City'de Super Bowl'u kazanan Kansas City Chiefs takımı için düzenlenen geçit töreni sırasında Union İstasyonu yakınında silahlı saldırı düzenlendi.

ABD'de Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı

1 ÖLÜ, 10 YARALI

Meydanda bulunan Union Station'ın batı bölgesinde silah seslerinin işitildiğini aktaran polis, kutlamaya katılan en az 10 kişinin silahla vurularak yaralandığını kaydetti. Kansas City İtfaiye Birimi, olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

ABD'de Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Silah seslerinin duyulduğu anlarda kutlamaya katılanların panikle bölgeden uzaklaştığı görülürken, polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen silahlı 2 zanlıyı gözaltına alan polis soruşturma başlattı.

Polis tarafından yapılan açıklamada, "Vurulan kişilerin tedavisini kolaylaştırmak için insanların bölgeden olabildiğince hızlı ve güvenli bir şekilde çıkmalarına ve otoparktan uzak durmalarına ihtiyacımız var" dedi.

ABD'de Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı

SUPER BOWL NEDİR?

Super Bowl, Amerikan futbolunun en önemli maçıdır ve National Football League (NFL) şampiyonunu belirler. Her yıl Şubat ayının başında oynanır ve Amerikan spor takvimindeki en büyük tek günlük spor etkinliğidir. NFL'in iki konferansı olan Amerikan Futbol Konferansı (AFC) ve Ulusal Futbol Konferansı (NFC) şampiyonlarının karşılaştığı bu maç, sezonun zirve noktasını oluşturur.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kansas City Kansas Gözaltı 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Sahin Sahin :

Dünyanin Huzurunu bozanlar, yesinler birbirini

27
5
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Tam tersi olmalıydı 1000 ölü 5000 yaralı

13
8
yanıtYanıtla
Sebastian Szymanski:

sizin gibi insanların aldığı oksijen israf.

yanıt7
yanıt7
ivan divandelen:

nasıl bir ülke... amerika çöptür

10
8
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

abd iç savaşı çıkmasını dört gözle bekliyorum. inşallah bir gece sovyetlerin dağıldığı gibi darmadağın olurlar

5
2
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

Endişeliyiz.

3
0
yanıtYanıtla
Export 86:

Nufüs azaltma politikası tetikçilere terörist damgası vurup işin içinden sıyrılacaklar

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title