Haberler

Eskişehir'de araç trafiğine kapalı bölgelere giren 82 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne ceza

Güncelleme:

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, araç trafiğine kapalı yaya bölgelerine giren 82 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde araç trafiğine kapalı yaya bölgelerine giriş yaparak kural ihlali yaptığı belirlenen 82 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince planlama dahilinde araç trafiğine kapalı olan yaya bölgelerinde motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı. Gerçekleştirilen denetimlerde, 82 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsünün araç trafiğine kapalı yaya bölgelerine giriş yaparak kural ihlali yaptığı ve belge eksikliği olduğu tespit edildi. Sürücülere, Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden cezai işlem uygulandığı öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Eskişehir Ceza Trafik 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title