Haberler

4 Çift Ayakkabı Çalan İki Zanlı Güvenlik Kamerasında

4 çift ayakkabı çalan iki zanlı güvenlik kamerasında Adana'da bir apartmana girip 4 çift kadın ayakkabısını çalan iki zanlı tutuklandıADANA - Adana'da bir apartmana girip, 5 katta bulunan dairenin önündeki 4 çift kadın ayakkabısını çalan iki kişi tutuklandı.

4 çift ayakkabı çalan iki zanlı güvenlik kamerasında

Adana'da bir apartmana girip 4 çift kadın ayakkabısını çalan iki zanlı tutuklandı

ADANA - Adana'da bir apartmana girip, 5 katta bulunan dairenin önündeki 4 çift kadın ayakkabısını çalan iki kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, İki zanlı, bir apartmanın 5. katına çıkarak Betül Çimen'e ait dairenin giriş kapısının önünden 4 çift kadın ayakkabısını alıp poşete koyarak apartmandan uzaklaştılar. Çimen, eve geldiğinde ayakkabılarının olmadığını görünce polise haber verdi. Polis, olay yerine gelerek güvenlik kamerasını inceledi. Yaptığı incelemede iki kişinin apartmana çantasız girip sonra çantalı çıktığını belirleyerek hırsızlığı gerçekleştirenlerin bunlar olduğunu tespit etti. Polis daha önceden hırsızlıktan kaydı olan zanlılar incelediğinde ayakkabıları çalanların Semih Y. ve Kadir T. olduğunu belirledi. Zanlıların evlerine yapılan baskın sırasında yakalanan şahıslar, emniyete getirildi. Polis, evde yaptığı aramada 2 çift ayakkabıyı da bularak Çimen'e teslim etti. Zanlılar, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılar tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Seyhan 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title