Haberler

22 Yaşındaki Genç, 60 Yaşındaki Kadını Dolandırdı

Güncelleme:

Bir dolandırıcı, 22 yaşındaki genç bir adamın, 60 yaşındaki bir kadını dolandırdığı ortaya çıktı. Dolandırıcı, kadına aşk vaat ederek ondan para ve değerli eşyalarını aldı. Polis, dolandırıcının yakalanması için çalışmalara başladı.

Spider-Man 2 oyun camiasının gündemine bomba gibi düştü. Çıkar çıkmaz herkesin konuştuğu oyun haline gelen Spider-Man 2'nin geliştiricisi Insomniac, başka birkaç proje daha geliştiriyor. Wolverine'i zaten biliyorduk, gelin diğerlerine beraber bir bakış atalım.

Wolverine, Venom ve daha fazlası: İşte Insomniac'ın yol haritası

Ortaya çıkan bilgiler arasında geçtiğimiz günlerde sizlerle Insomniac'ın bir Venom oyunu geliştirebileceğini duyurmuştuk. Demeç veren stüdyo yetkilisi, kamuoyu talebi yeterli gelirse bir Venom yan oyunu geliştirebileceklerini duyurdu. Bu oyun onaylanmadığı için bir tarih söyleyemiyoruz.

?????????????????? ?????????? ???????????? ?????????? ???????????????? ???? ?????????????? ?????????????????????? ???????????? ????

• ?????????????????? – Confirmed

Reportedly internally targeting late 2024 potentially early 2025

• ?????????? ???????? – Teased as a… pic.twitter.com/5XrLcJ5Jtx

— TCMFGames (@TCMF2) October 24, 2023

Wolverine'in zaten geliştirildiğini biliyorduk. Onun için de tahmin edilen çıkış tarihi 2024 sonu veya 2025 başı. Wolverine oyunu için beklentiler bir hayli yüksek zira Spider-Man, Miles Morales ve Spider-Man 2 ile birlikte şirket, süper kahraman oyunları konusunda kendini kanıtladı. Wolverine de sevilen bir karakter. Bakalım, göreceğiz.

En hızlı satan PlayStation oyunu: Spider-Man 2 ilk rekorunu kırdı!

Bir de onaylanan bir Marvel çok oyunculu oyunu var. Oyunun adının ne olacağı, hikayeli olup olmayacağı veya nasıl bir oynanışa sahip olacağını bilmiyoruz. Zira Marvel's Avengers faciasını hepimiz biliyoruz. Bu oyun da her ne kadar onaylanmış olsa da çıkış tarihi belli değil.

Son olarak 2027 yılında şirketin Spider-Man 3'ü yayınlaması bekleniyor. Üçüncü oyundan da Spider-Man 2'nin yönetmeni tarafından şöyle bahsedildi: "Spider-Man 1 ve Miles bizim Iron Man'imiz (2008 yapımı Marvel filmi olan) ve Spider-Man 2 de bizim Civil War'ımızsa (2016 yapımı Marvel filmi olan), mantıksal olarak oradan nereye gidebiliriz zaten? Bence oldukça açık"

Spider-Man 2'de hayatını kaybeden Chadwick Boseman'a duygulandıran gönderme

Bu da insanlar tarafından doğal olarak Spider-Man 3'e yoruldu. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / 3.Sayfa

3.Sayfa Teknoloji Sağlık Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title