Haberler

21st Century Fox'a 65 Milyar Dolarlık Teklif Verildi

Kablolu TV şirketi ABD’li Comcast, yapımcılık ve dağıtım medya şirketi 21st Century Fox’u satın almak için 65 milyar dolarlık teklif verdiğini duyurdu.

Kablolu TV şirketi ABD'li Comcast, yapımcılık ve dağıtım medya şirketi 21st Century Fox'u satın almak için 65 milyar dolarlık teklif verdiğini duyurdu.

Dünyanın en büyük kablolu TV şirketlerinden ABD'li Comcast, medya şirketi 21st Century Fox'u satın almak için 65 milyar dolarlık teklif verdiğini duyurdu. Comcast'ten yapılan açıklamada, şirketin 21st Century Fox için geçen sene yaptığı yaklaşık 60 milyar dolarlık teklifin reddedildiği anımsatılarak, Walt Disney'in Aralık ayında 21st Century Fox'u satın almak için 52,4 milyar dolar teklif ettiği belirtildi.

Açıklamada 21st Century Fox'un satışı için Comcast'in Walt Disney'den daha iyi bir teklif yapıldığı belirtilerek, hisse değeri bazında Comcast'in yeni teklifinin Walt Disney'inkinden yüzde 19 daha yüksek olduğunun altı çizildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Comcast Fox Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title