Haberler

Kadın hakemler, 2023'ten itibaren Süper Lig'de maç yönetecek

Güncelleme:

TFF Başkanı Nihat Özdemir, 2023 yılından itibaren kadın hakemlerin Süper Lig'de maç yöneteceğini açıkladı. Özdemir, "2023 yılında artık kadın hakemlerimizin de Süper Lig'de maç yönetmesini hedefimize koyduk. İnşallah bunda da başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, MHK Yaz Semineri'nde yaptığı konuşmada MHK, 2021-22 sezonundaki hakem yönetimi değerlendirilmesi ve projeler hakkında önemli bilgiler verdi, kadın hakemlerin 2023'ten itibaren sahalarda olacağını duyurdu.

2023 yılında kadın hakemler Süper Lig'de maç yönetmeye başlayacak

Özdemir'in açıklamalarından satır başları:

"Hakemlerimizle 3. sezona hazırlanıyoruz. Bu süreçte hep yanınızda olduk, sizlere inandık ve destek verdik. Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasına verdikleri katkılardan dolayı MHK ve hakemlerimize özel olarak teşekkür ediyorum

"HAKLI ELEŞTİRİLER ALDINIZ"

Zor şartlara rağmen, başarılı bir sezon geçirdiniz. Ancak, hatalar da oldu ve haklı eleştirilerle karşılaştınız. Eksiklerinizi tespit edip, bunlardan ders alarak, 2021-2022 sezonunda daha başarılı olacağınıza inanıyorum.

"VAR ADALETİ SAĞLADI"

Kulüplerimiz zaman zaman, Sayın Ahmet Ağaoğlu'nun da dediği gibi, şikayet etseler de, emin olun, bizlerle bir araya geldikleri her toplantıda, VAR'ın faydalarından ve futbolda adaleti sağladığından övgüyle bahsediyorlar.

"BAŞARILI OLACAĞIZ"

2023 yılından itibaren kadın hakemlerimizin Süper Lig'de maç yönetmesini hedefliyoruz ve bunu da inşallah başaracağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Murat Tuncay:

bundada basarılı olacagız demis ama bu adamın basarılı oldugu hiç bir yer yokki koltuk dolduruyor sadece ve bu adam gidince hic güzel hatırlanmayacak

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title