Haberler

20 yıllık peruğunu çıkarıp sosyal medyayı sallayan Suat Kaya konuştu: İlk ben yaptım

Güncelleme:

Suat Kaya ile Menemenspor'dan ayrılış süreci, yeni sezondaki planları ve 20 yıllık protez saçlarından vazgeçerek adeta sosyal medyayı sallayan ve saç ektirme kararı almasıyla ilgili konuştuk. Kaya, "Yaklaşık 20 senedir protez saç kullanıyordum. Protez saç kullandığıma kimse inanmıyordu. Hatta Türkiye'de ilk saç ektiren bendim" dedi.

Haberler.com/ ÖZEL HABER

Suat Kaya, 3 sene görev aldığı Menemenspor'u 1. Lig'e çıkarmasının ardından kulüpten ayrılmıştı. 2. Lig ekibi Menemenspor ile ilk senesini 5. sırada, 2017-2018 sezonunu ise 2. sırada tamamlamıştı. Geçtiğimiz sezonu ise ilk sırada bitirmiş ve bir üst lig olan 1. Lig'e yükselmişlerdi.

"BAŞKAN BÜTÇE AYIRAMAYACAĞINI SÖYLEDİ"

51 yaşındaki çalıştırıcı, Menemenspor'u 1. Lig'e çıkarmasının ardından yaşanan ayrılık süreciyle ilgili, "Kulüp Başkanı şampiyon olduğumuz günün ertesinde toplantı yaptı. Bütün ekibe önümüzdeki sezon için bütçe ayıramayacağını ve bu yüzden ayrılmamız gerektiğini ifade etti. Ben de teşekkür ettim ve yollarımız ayrıldı" dedi.

20 yıllık peruğunu çıkaran Suat Kaya konuştu: Kimse inanmıyordu

"GELEN TEKLİFLER BENİ CEZBETMEDİ"

Yaşanan ayrılığın ardından yeni sezon planlarını da anlatan Kaya, "Menajerim kulüplerle görüştü ama hedefi olmayan kulüpler olsun istemedik. Zaten 2. Lig takımı hiç düşünmedik. Süper Lig ya da 1. Lig'de olan takımları düşündük ancak hedefleri olan... Gelen teklifler açıkcası beni cezbetmedi. Ben de çok yorulmuştum, ihtiyacım olan şeyleri yaptım. İyi bir dinlenme süreci geçirdim" ifadelerini kullandı. Kaya ayrıca sezon içinde hedeflerinin kendisiyle örtüşeceği teklif gelmesi durumunda yeniden göreve başlayacağının da altını çizdi.

"20 SENEDİR PROTEZ SAÇ KULLANIYORDUM"

Haberlere konu olan protez saçıyla ilgili değişikliğe giden ve saç ektirme kararı alan Kaya, "Yaklaşık 20 senedir protez saç kullanıyordum. Protez saç kullandığıma kimse inanmıyordu. Hatta Türkiye'de ilk saç ektiren bendim. Ancak ortam oluşunca daha sağlıklı olduğu için saç ektirme kararı aldım" diyerek merak edilen konuya açıklık getirdi. Kaya, saç ekimini yapan doktorun operasyondan çok umutlu olduğu eklemeyi ihmal etmedi.

20 yıllık peruğunu çıkaran Suat Kaya konuştu: Kimse inanmıyordu

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Suat Kaya Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (9)

Alper:

Geri zekalı 100 metreden peruk olduğu belliydi millet dalga geciyordu öyle sacmi olur

20
4
yanıtYanıtla
daktır:

hakaret etme, kınadığına uğrarsın, zaten şimdiden dökülüyordur, bu kadar tepki verdiğine göre, suat adamın dibidir

yanıt3
yanıt1
bende inanamadım:

20 yıl o kafayla nasıl yasadın ya kel gezsen daha karizmatik olurmuşsun one öyle nasıl yakıştırmış onu bide kimse inanmadı diyo peruk olduguna simsiyah kabak gibi duruyo

22
1
yanıtYanıtla
mal:

:) Aynen

yanıt6
yanıt0
Buğra:

Hiç mi çevrende bu peruğun güzel olmadığını söyleyen olmadı. ne böyle palyaço gibi. hiç takma daha iyi

10
1
yanıtYanıtla
tarafsız:

laaa ezelden beri juveye attığın golde keldin , millet safmı birden bu adamın saçı bitti diye

6
0
yanıtYanıtla
ARTİS 25:

GÜZEL HABER :)

3
1
yanıtYanıtla
tarafsız:

2 gündür bu haberi yapan kesin hocaya takıntılı :))))

2
1
yanıtYanıtla
tarafsız:

adam 3 gündür manşette :))) admin suat hocayı sevmezmiydin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title