Haberler
Güncelleme:

12 yıl sonra ilk kez yurt dışında oynanacak olan Süper Kupa maçına Katar'ın başkenti Doha ev sahipliği yapacak

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Medipol Başakşehir ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor arasındaki Süper Kupa maçının Katar'da oynanmasına karar verildi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, karşılaşmanın başkent Doha'da olacağını açıkladı. Böylelikle, 12 yıl sonra ilk kez Süper Kupa yurt dışında oynanacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

?????????:

NEDEN DIŞARDA, , , , , , , KİMİN YARARINA BU İŞ, , , , , , , TARAFTARDA GELMEYECEĞİNE GÖRE KİME YAĞ ÇEKİLİYOR, , , , , , , YADA ORTADA NASIL BİR PASTA VAR KİM KAZANIYOR BU İŞTEN, , , , , ULAN VİCDANSIZLAR NE OLURSA OLSUN İSMİ TÜRKİYE KUPASI OLAN BİR MAÇ NASIL TÜRKİYE DIŞINDA OYNANIR. . . . .

5
4
yanıtYanıtla
ĞADIRLILI:

BAŞAKŞEHİR''İ KATARLILARA SATMAK İÇİN ŞAMPİYON YAPTILAR (BU TEZGAHA TRABZON SPOR DAHİL) BAŞAKŞEHİR EV SAHİBİ OLARAK MAÇA ÇIKACAK NORMAL YANİ

yanıt2
yanıt0
ASDASD:

BAŞAKŞEHİRİ KATARLILARA PAZARLAYACAKSINIZ DİYE ONCA YOL GÖTÜRECEKSİNİZ MİLLETİ. BAŞAKŞEHİRİN ŞAMPİYON YAPILMA SEBEPLERİNİ TARTIŞMAYA GEREK YOK.

4
4
yanıtYanıtla
muhittin:

Trabzonspor''un yerinde olsam sadece alt yapı oyuncuları ile sahaya çıkardım. Amatör beyinlere amatör oyuncular bile fazla. . .

2
1
yanıtYanıtla
NEDEN KATAR?:

ACABA NEDEN KATARDA OYNANIYOR BAŞAKŞEHİR KULUBU TÜRKİYEDE KUPASINI ALDI. SATILMIŞ YA DA SATILACAĞI OLAN ÜLKEDE DE KUPA KALDIRILMASI MI İSTENDİ? İŞİNİZ GÜNÜCÜNÜZ YALAN DOLAN ÇİZ SENARYOYU BİZ KAMİLLER İZLESİN ;)

1
1
yanıtYanıtla
YORGUN:

ISMARLAMA ŞAMPİYON İLE BİR MAÇ DAHA MI? MERAK EDİYORUM, MAÇ SONU FOTOĞRAFLARINI KİM ÇEKECEK?

1
0
yanıtYanıtla
Anil:

Darısı süper lig maçlarına süper lig maçları hangi ülkede yapmayı düşünüyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
Tt:

Hayırlı işler

0
0
yanıtYanıtla
BB:

ÇOK KOMİK

0
0
yanıtYanıtla
he:

Gelecek yıl da Wuhanda oynansın.

0
0
yanıtYanıtla
Çeti:

Burda oynansa ne olacak seyirci alamazlar para gelmez madem öyle dışarda oynansın tabiki ilkmiş bunu seyirciye açık olduğu zaman yapinda görelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title