Haberler

1.organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Urkuç'dan Başkan Oral'a Ziyaret

Erzurum 1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral'ı makamında ziyaret ettiler.

Erzurum 1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral'ı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerin ardından, göreve başlayan 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Ardahanlı, Emre Çizmelioğlu, Burak Midilliç, Zafer Arınç, Yakup Güney, Adem Genç ve 1. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü İhsan Ateş, Erzurum Ticaret borsası Başkanı Hakan Oral'ı ziyaret ederek bir süre görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral, Erzurum'un kalkınması noktasında öncü bir kuruluş olan 1.Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek; "Öncelikle geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerin ardından göreve gelen Murat Urkuç kardeşimi ve yönetim kurulu ekibini tebrik ediyorum. Yeni bir kan, yeni bir nefes olarak görev başı yapan 1. Organize Sanayi Yönetim Kurulunun Erzurum'un kalkınması noktasında üstlendiği misyonu takdirle karşılıyorum. Organize Sanayi Bölgeleri bulunduğu ilin kalbi konumundadır. İşverenlerin problemlerinin çözümü noktasında da önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda görev başı yapan 1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu'nun başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım da sonsuzdur." şeklinde konuştu.

1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ise, "Ülkemiz, ekonomik olarak zor günlerden geçiyor. Bu tarz ekonomik durumlarda sizlerce de takdir edileceği üzere en önemli çıkış noktası ihracattır. Erzurum ekonomimizde de ihracatın düşük olduğu bir gerçektir. Biz organize sanayideki tüm iş adamlarımızın ihracat yapabilmeleri, ihracat kanallarının açılması konusunda ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde sonuna kadar girişimlerde bulunacağız. Şu hususun altını çizmek istiyorum ki; Organize Sanayi'yi birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte olması gereken yere taşıyacağız." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Erzurum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title