Haberler

Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımı'nın basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

İtalya Serie A'da Milan forması giyen ve harika futbolculuğunun yanında sahadaki güçlü duruşuyla da dikkat çeken Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımı'nın basın toplantısında duygusal anlar yaşadı. 5 yıl aradan sonra milli takıma tekrardan çağrılan tecrübeli golcü, geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi ve gözyaşlarını tutamadı.

Zlatan Ibrahimovic, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Gürcistan ve Kosova ile yapacakları maçlar için bulunduğu İsveç Milli Takımı kampında, teknik direktör Janne Andersson ile birlikte açıklamalarda bulundu. AA muhabirinin, "39 yaşında olmana rağmen üst seviye oynamaya devam ediyorsun. Kendini kaç yaşında hissediyorsun?" sorusuna Ibrahimovic, "Futbol için yaşımı çok genç görüyorum. Daha uzun yıllar futbol oynamayı düşünüyorum." yanıtını verdi.

Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımı'nın basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İsveç Milli Takımı'na 5 yıl aradan sonra tekrar çağrılan yıldız oyuncu, duygusal anlar yaşadı. Geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, gözyaşlarını tutamadı. Ibrahimovic, İsveç'e gelmek için oğulları ile vedalaşırken de duygusal bir ortam oluştuğunu ve oğlu Vincent'ın ağladığını aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zlatan Ibrahimovi&#263 Fenerbahçe Milan Haberler

500

Yorumlar (4)

küçük ibraamoviç:

gerçekten göz yaşları sel olmuş. . .

6
1
yanıtYanıtla
Hayriye İbrahimovic:

guzuuum naal da ağlar, selvi boylum, fidanım. . .

4
2
yanıtYanıtla
adam:

bu adamın heykeli dikilmeli ,

1
1
yanıtYanıtla
?:

beton yeter mi ki

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title