Haberler

Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik'in asistiyle Lille'in Dijon karşısındaki ilk golünü attı

Güncelleme:

Fransa Ligue 1'de Lille'in Dijon'a konuk olduğu ve 2-0 kazandığı maçta milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı takımının ilk golünü attı. Golün asisti ise bir başka yıldızımız Zeki Çelik'ten geldi.

Fransa Ligue 1'in 15. haftasında Lille, deplasmanda Dijon ile karşı karşıya geldi.

Milli futbolcularımız Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik karşılaşmaya ilk 11'de başlarken Burak Yılmaz yedek kulübesinde yer aldı. Maçın 19. dakikasında gelişen Lille atağında Zeki Çelik'in ceza sahasına çıkardığı topu Yusuf şık bir vuruşla ağlara gönderdi.

Karşılaşmanın 90. dakikasında sahneye çıkan Timothy Weah, skoru belirledi ve Lille sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 32 yapan deplasman ekibi ligde liderliğini sürdürdü. Son sıradaki Dijon ise 9 puanda kaldı.

BU SEZON 11. GOLÜNÜ ATTI

Böylece Yusuf, bu sezon ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti. Avrupa Ligi'nde de 6 kez rakip ağları havalandıran milli futbolcumuzun toplamda 11 golü bulunuyor. Zeki Çelik de bu sezon ki asist sayısını 2'ye yükseltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Zeki Çelik Lille Haberler

500

Yorumlar (3)

hans:

bravo sizlere

12
4
yanıtYanıtla
hakikat:

Allah yollarını açık etsin, balonların ligi sözde ''süper!!ligden uzak eylesin!menşeileri neresi ve hangi takım olursa olsun destekliyoruz!

7
2
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Doğru lige gittiler. Fransa; bir İspanya Almanya İngiltere hele hele İtalya değil. Leblebi gibi gol atar asist yaparlar.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title