Haberler

Yılmaz Vural gözyaşlarının sebebini anlattı: Değerini bulamamış bir adamım, bizi magazinsel olaylarla konuşuyorlar

Güncelleme:

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 3-2'lik galibiyet ve karşılaşmanın ardından neden gözyaşı döktüğünü şöyle anlattı: Çocuklarımızı uyardık, sağ olsun laf dinliyorlar. Bu çocuklar kaybediyordu, artık kazanıyor. Maç sonu duygulandım. Yılmaz Vural, Türkiye'de değerini bulamamış bir adam, magazinsel olaylarla değerlendiriyorlar. Bizi eleştirenler, Avrupa'da şoför ehliyeti alsın da göreyim" dedi.

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Gaziantep FK'yı yendikleri maçın ardından galibiyet ve ağlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vural şunları söyledi:

"ÇOCUKLARIM BENİM°

"Çocuklarımızı uyardık. Sağ olsunlar laf dinliyorlar, ohh yavrularım benim. Bu çocuklar kaybediyordu, artık kazanıyorlar. Bu çocuklar aynı çocuklar, mesaj verdim mi!

"YANLIŞ YAPIYORLAR"

Maç sonu duygulandım. O duygum aslında bize olan değersizliği ifade ediyor. Yılmaz Vural, Türkiye'de değerini bulamamış bir adam. Bizi magazin olaylarıyla değerlendiriyorlar, yanlış yapıyorlar. Bizi eleştirenler. gitsin Avrupa'da şoför ehliyeti alsın göreyim.

"HERKES KENDİ MERASINDA KALSIN"

Çocuklarım, beni kısa sürede kabullendi. Herkes kendi mecrasında kalsın! Antrenör antrenörlüğünü, yönetici yöneticiliğini, oyuncu da oyunculuğunu yapsın. Bu söylediklerimin başarısıdır. Yönetim, 1 dediğimi 2 etmiyor. Oyuncu da görüyor, para kazanıyor. Kendi geleceğini kazanıyor. İyi olmak kimseye bir şey kaybettirmiyor. Yendiğimiz takım, ligin kalburüstü takımı. Evlerinde kaybetmiyorlar. 1. devre tek pozisyonları yok. 4-0 olabilirdi maç. Futbolda sonucu ertelerseniz, başınıza ne geleceğini bilemezsiniz. Yendik çok şükür. Muhammet Demiri de iki gol attığı için tebrik ettim. 36 yıl, dile kolay. Hepsi bizim çocuklarımız.

"ŞİMDİ KAFA KAFAYA GELDİK"

Şimdi ancak kafa kafaya geldik. Kasımpaşa, Fenerbahçe ile oynadıktan sonra BAY geçecek. Biz, Başakşehir ile oynayacağız. Çok güzel fikstür yapmışlar, kımıldayacak yer yok. Halis Özkahya çok iyi maç yönetti, isteyince oluyor. Allah'a şükürler olsun, dualarımızı geri çevirmedi. Bizimkiler, Gaziantep'inkinden baskın çıktı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

Oguz Alkanat:

Hocam biz ümidi kesmistik desem yeridir maç izleyemez hale gelmiştik. Futbolcular moralsizdi gol sonrası sevinmeyen futbolcular kaybettikleri topa koşmayanlar bıktırmıştı. Bugün Gomez'in gol attığını gol sonrası sevindiğini görmek muhteşemdi. Bu çocuklar bizim bu takım bizim. Kaybedilir ama mücadele verilirse kayıplar bile sineye çekilir. Mücadelesiz kaybetmek insanı çılgına çeviriyor. Hocam sizinle daha iyi olacağı kanaatindeyim. Başarılar dilerim.

24
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title