Haberler

Yıldız Holding'in inovasyon şirketi Northstar'ın CEO'su Cengiz Altop oldu

Güncelleme:

Yıldız Holding şirketlerinden Northstar'da CEO görevine gıda sektörünün deneyimli ismi Cengiz Altop atandı. Altop, inovasyon ve inkübasyon süreçlerine liderlik edecek.

Yıldız Holding şirketlerinden Northstar'da CEO görevine gıda sektörünün deneyimli ismi Cengiz Altop atandı.

Yıldız Holding'in inovasyon şirketi Northstar'ın CEO'su Cengiz Altop oldu. Gıda sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip Cengiz Altop, ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü'nden 1979 yılında mezun olduktan sonra yüksek lisansını aynı bölümde 1981 yılında tamamladı. 1991 yılında Yale Üniversitesi'nde MBA eğitimini tamamlayan Altop, Ülker Çikolata ve Bisküvi fabrikalarında 1983-1989 yılları arasında sırasıyla; Üretim Mühendisi, Ar-Ge & Kalite Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu. 1992-1998 yılları arasında Tekfen Grubu'nda Mis Süt'te Genel Müdür Yardımcısı ve Macro Süpercenter zincirinin kurucu Genel Müdürü olarak çalışan Altop, 2003-2020 arası dönemde Teknaroma şirketinin Yönetici Ortağı görevini icra etti. Cengiz Altop, 2020'de şirketin Palsgaard Gıda San. Tic. A.Ş.'ye devrolmasıyla 2023 Ocak ayına kadar bu şirkette Genel Müdürlük görevini sürdürdü. Cengiz Altop, Northstar'daki CEO pozisyonuna atanmadan önce, son olarak Palsgaard Gıda çatısı altında Global Çikolata Endüstrisi Kıdemli Ticari Lideri olarak görev yapmıştı.

Cengiz Altop, önümüzdeki dönem Yıldız Holding'e gelecekte rekabet avantajı sağlayacak ürünlerin teknoloji ve proseslerinin geliştirileceği Northstar'da inovasyon ve inkübasyon süreçlerine liderlik edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldız Holding Su Cengiz CEO Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title