Haberler

Haydi Çocuklar Optimum'a

Optimum Outlet yarıyıl tatilinde çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için dopdolu bir etkinlik programı hazırladı.

Optimum Outlet yarıyıl tatilinde çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için dopdolu bir etkinlik programı hazırladı. 25 Ocak-9 Şubat tarihleri arasında birbirinden renkli ve güzel etkinliklerle Optimum, çocuklar için eğlencenin merkezi olacak.

KARNESİNİ GETİRENE SÜRPRİZ HEDİYE

24 -31 Ocak 2014 tarihleri arasında karnesiyle danışma bankosuna gelen öğrencileri sürpriz hediyeler bekliyor. Sürpriz hediyeler çocukların mutluluğuna mutluluk katacak. Ayrıca 21 Ocak ile 24 Ocak tarihleri arasında Optimum'dan 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere "Şarkılarla Oyunlarla Pepee" gösterisine 2 kişilik bileti hediye edilecek, çocuklar anne ya da babaları ile gösteriyi izleyebilecek.

MİNİK PİLOTLAR OPTİMUM'DA

Pilot olmayı hayal eden çocuklar, düşlerini Optimum'da gerçekleştirecek. Minik Pilot Atölyesi'nde çocuklara nasıl pilot olunduğu, uçak içerisindeki çalışanların görevleri, uçakta uyulması gereken kurallar aktarılacak. Bu bilgilerin yaratıcı drama tekniği ile pekiştirileceği kısa atölyeler ve hafıza oyunları sonrası çocuklar pilot sertifikasına sahip olacak. Çocukların çok sevdiği çizgi film karakterleri Pepee ve Şila da Optimum'a gelecek, çocuklarla fotoğraf çektirecek. Optimum, kukla yapım, kurabiye, balon katlama ve eğlenceli bilim gibi eğitici atölyelerle ve kurulacak korsan adası ile minik ziyaretçilere unutamayacakları bir tatil yaşatacak. Optimum'da meraklıları için ayrıca planetaryum etkinliği ve playstation turnuvası da yapılacak. Palyaçolar da Optimum'da tatil boyunca miniklerle birlikte olacak.

YETENEK SİZSİNİZİN FİNALİSTLERİ NEFESLERİ KESECEK

Çocukları eğlendirirken eğitecek bu etkinliklerin yanı sıra Optimum'da Yetenek Sizsiniz'in finalistleri Mithat akrobasi şovu, Violette Erdiş ise Hulahop şovu ile ziyaretçilerin nefeslerini kesecek.

Çocuklar bu birbirinden özel etkinlikler ile eğlencenin tadını çıkarırken anne ve babalar ise Flamenco Esmirna Müzik ve Dans gösterisini izlemenin keyfini yaşayacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title