Haberler

Çorum Belediyesi, Gaziler ve Şehit Ailelerine İftar Yemeği Verdi

Çorum Belediyesi Tarafından Gaziler ile Şehit Ailelerine İftar Yemeği Verildi.

Çorum Belediyesi tarafından gaziler ile şehit ailelerine iftar yemeği verildi.

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit yakınlarına Tarihi Velipaşa Konağı'nda iftar yemeği verdi. Yemeğe Vali Mustafa Toprak, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, İl Garnizon Komutanı J. Alb. Ufuk Tuncer, Emniyet Müdürü İsmail Karaman, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Özsoy ile gaziler ile çok sayıda şehit ailesi katıldı.

Belediye Başkanı Turan Atlamaz, "Gazi ve şehitlere çok şey borçluyuz. Onların sayesinde bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyoruz. Onlar bu vatanın kurtarılması noktasında terör örgütüne karşı mücadele eden büyüklerimiz ve saygı duyduğumuz insanlardır. Gaziler ve şehitler günü birer simge ama sizler bizim kalbimizdesiniz. Çünkü bugün bu topraklar üzerinde bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu sizlere ve şuan aramızda olmayan şehitlere borçluyuz" dedi.

İftar yemeği yendikten sonra Vali Mustafa Toprak, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, gazi ve şehit aileleri ile sohbet etti.

(ES-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title