Haberler

Bolu: Bolu'da Yerel Yönetimler

- Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye'de İmar İşlemi Yaptıran Vatandaşlardan Boluspor'a Yardım Toplandığı Yönünde Çıkan Haberlere Tepki Göstererek, "Kimse Boluspor'u Siyasi Malzeme Yapamaz" Dedi.

- Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye'de imar işlemi yaptıran vatandaşlardan Boluspor'a yardım toplandığı yönünde çıkan haberlere tepki göstererek, "Kimse Boluspor'u siyasi malzeme yapamaz" dedi.

Bolu'da yayın yapan bir yerel gazetede çıkan, "İmar, Boluspor'dan mı geçiyor?" şeklindeki habere sert tepki gösterdi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yılmaz, "Bolu'da siyasetin üzerinde tüm Bolu halkının birleştiği iki konu vardır. Birincisi İzzet Baysal, ikincisi ise Boluspor'dur. Hiçbir Bolulu bu değerlerimizi siyasi malzeme yapamaz. Kişisel husumetlerle Bolu Belediyesi yıpratılmak isteniyor. Bolu Belediyesi'ne leke sürme edepsizliğini kimseye vermem. Kimin elinde İmar Müdürlüğü'nden Boluspor'a para toplandığına dair belge varsa hemen gelsin. Herkes eteğindeki taşları döksün. Sorunu olan varsa, benimle halletsin. Bizler Boluspor'a sonuna kadar destek olacağız. Ancak bunu halkın emanetine ihanet ederek yapmadık ve bundan sonra da yapmayacağız" diye konuştu.

(BV-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title