Haberler

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli futbolcusu Adem Büyük, Beşiktaş maçı sonrası hakem Halis Özkahya'ya tepki gösterdi

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük, Beşiktaş maçı sonrası hakem Halis Özkahya'ya büyük tepki gösterdi. Özkahya'nın, Sergen Yalçın ile olan tartışmasının ardından kendilerine karşı davranışlarını değiştirdiğini iddia etti. Büyük, "o tartışmadan sonra hakeme bir şey oldu" dedi.

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli futbolcusu Adem Büyük, Beşiktaş maçı sonrasında hakem Halis Özkahya'ya tepki gösterdi.

"BİZE KARŞI KONUŞMALARINA BAKILSIN"

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Büyük, hakem Özkahya'nın Sergen Yalçın'la olan tartışmasından sonra kendilerine karşı davranışlarının değiştiğini belirterek,"O tartışmadan sonra hakeme bir şey oldu. Hakemin, Beşiktaşlı futbolculara karşı konuşmalarına ve bize karşı konuşmalarına bakılsın. Kimse kimseyi azarlayamaz burada! FIFA kokartlı bir hakem. Biz hakeme aynı tavrı gösterince kart görüyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Halis Özkahya Adem Büyük Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Alaiyesports:

Yalanın batsın sen cincon maçında nerelerdeydin süt dökmüş kediydin.bir yerlerini yırttın ama nafile seneye alt ligde koşturursun.

5
4
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

Geçen yıl başakşehiri bu şekilde şampiyon yaptınız noldu şimdi halleri içler acısı bu senede aynı seneryo beşiktaş için bu şekilde şampiyon yapsanız ne olacakki

3
5
yanıtYanıtla
Galip:

Bu sergen kadar çirkef pislik biri yoldur bjk kiler kızmayın ama gerçek bu ya bu at yarışçısı be medya sisirdi bunu Abdullah Avcı gitmeseydi en az 5 puan fazlaydı bjk

3
2
yanıtYanıtla
Ultra aslan:

Efendi besiktas olur o kadar.

2
2
yanıtYanıtla
fdmgkfg:

şikesaraya bak sen

yanıt0
yanıt1
servet:

türkyede hakemin en çok koladığı takım galatasaraydır. şike denince akla ilk gelen takımdır. ve hakemlerden en çok şampiyonluk kaybedende beşiktaş`tır.

2
0
yanıtYanıtla
kartal:

sende hemen kendini yere atıyorsun arkadaş macı bi izle

0
2
yanıtYanıtla
halk:

adam hakli bakilsin. Besiktasin isine geldigi icin sorun yok tabiki. düny futbol da ilerliyor biz ise geriye gidiyoruz. bunun sorumlusu tek takimlar olamaz.

yanıt5
yanıt4
özfb li:

sergen gittiği her takımda son haftalara seri mağlubiyetle girer ve bitirir, 8jk fb maçından sonra darmadağın olur, abubakarın da pili bitmek üzere.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title