Haberler

Yediemin Otoparkındaki 100'den Fazla Aracın Çalındığı İddia Edildi

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te bir ay önce el değiştiren yediemin otoparkının Orhanlı'daki deposundan 100'den fazla aracın çalındığı iddia edildi.

İstanbul Pendik'te bir ay önce el değiştiren yediemin otoparkının Orhanlı'daki deposundan 100'den fazla aracın çalındığı iddia edildi. Alınan bilgiye göre, yediemin otoparkında bulunan aracındaki GPS cihazı 11 Temmuz'da Bursa'da sinyal veren Kasım Öztürk, durumu avukatına bildirdi. Polis eşliğinde gittiği otoparkta aracının bulunmadığını tespit eden Öztürk, durumu tutanak altına alarak, otopark yetkililerinden şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis ekipleri, otoparkın Pendik ve Tuzla Orhanlı'daki deposunda inceleme yaptı. Bir ay önce el değiştiren yediemin otoparkında bulunması gereken 100'den fazla aracın burada olmadığı belirlendi.

İKİ ARAÇ SAMSUN'DA BULUNDU

Konuyla ilgili AA muhabirine konuşan otopark çalışanı Samet Sel, trafik müşavirliğine kayıtlı yediemin otoparkının haziranda Mustafa Ç'ye devredildiğini belirterek, iki aydır maaş alamadığı için mağdur olduğunu söyledi.

Samet Sel, Pendik'e getirilen araçların daha sonra Orhanlı'daki depoya götürüldüğünü, depodaki araçların kaybolmasından ise Kasım Öztürk'ün şikayetiyle haberdar olduğunu ifade ederek, otoparkın Orhanlı'daki deposuna götürülen iki aracın da Samsun'da bulunduğu dile getirdi.

"45 GÜNDE LÜKS ARABALARIN HEPSİNİ BİTİRDİLER"

Otoparkın Orhanlı'daki deposunun sahibi Halil İbrahim Ocak da şirketin eski sahibi Adem Ç'nin dört yıldır kiracısı olduğunu ve şirketini haziranda Mustafa Ç'ye devrettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Adem Ç. devrettikten sonra 45 gün içinde buradan lüks araçlar götürülmeye başlandı. Bununla ilgili Adem'e bilgi verdiğimiz halde 'Abi sıkıntı yok biz devrettik.' dedi. Bu durumda bütün arabalar gitmiş. Adamlar ayın 15'inden beri ortada yok. Ben de mağdurum, benimle beraber bir sürü insan da mağdur. Dolandırıldık açıkça. Yüzün üzerinde giden araç var. Buraya ekipler geldi, '128 araç götürülmüş.' dedi. Özellikle akşam saatlerinde götürüyorlardı. Akşam beşten sonra çalışmalar hızlanıyordu. Gündüz bir tane götürüyorlarsa iki tane getiriyor gibi yapıyorlardı. Akşama getirdiklerini de götürüyorlardı, amaç göz boyamaktı, başka bir şey yoktu. Bu şekilde 45 gün içinde burayı bitirdiler."

Otoparkın eski sahibi Adem Ç'nin iş yerini devrettiği kişiler tarafından dolandırıldığı için savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenilirken, vatandaşların da çalınan araçlarının bulunması için polise başvurduğu belirtildi.

Polis, konuya ilişkin çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Orhanlı Pendik Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title