Haberler

    İngiltere'de Mkhitaryan - Sanchez Takası Gerçek Oldu

    Güncelleme:

    İngiltere Liginde Arsenal ile Manchester United arasındaki Alexis Sanchez - Henrikh Mkhitaryan takası gerçek oldu.

    Premier Lig'de yılın bombası patladı! Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Alexis Sanchez'in Manchester United'a transfer olacağını duyurdu. Fransız menajer Wenger, transferde takas olacağı söylenen Henrikh Mkhitaryan'la ilgili olarak yıldız futbolcunun maaş talebiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını dile getirdi. Alexis Sanchez-Henrikh Mkhitaryan takasının hafta sonuna kadar gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu kaydetti.

    HAFTADA 505 BİN STERLİN KAZANACAK

    Wenger ayrıca sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mesut Özil'le ilgili de konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı Mesut'un ocak ayında satılmayacağını açıkladı. İngiliz basınındaki haberlere göre Şilili yıldız futbolcu haftada 505 bin sterlin kazanacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Henrikh Mkhitaryan Arsene Wenger Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Samuel johnson:

    biz malmiyak ki alinak satilak.gönlumuzun sevdigine varak

    4
    3
    yanıtYanıtla
    canary:

    bu haberi yapan arkadaş hiç hesap yaptımı acaba, haftada 505 bin sterlin ayda 2 milyon sterlin, yılda 24 milyon sterlin, ronaldo ve messi yi geçtiii :)

    1
    3
    yanıtYanıtla
    gultekin04:

    ne alaka yahu, messi''nin yeni sözleşmesi bonuslarla birlikte 90 milyon euroyu aşıyor, ronaldo yanılmıyorsam 23 milyon alıyordu ki onun da sözleşmesi yenilenecek bu sene.

    yanıt0
    yanıt1
    canary:

    yaahuuu. . . . . ibarenden çok emin olduğunu anladım, ama yanılıyorsun sanırım. ronaldonun yıllık sözleşme bedeki 23, 6 milyon euro, (goggle a yazrsan sözleşme bedelleri çıkıyor zaten) messi içinde, basit bir haber paylaşıyım, gelecek yıl bitecek olan sözleşmesini uzatmak için kulübü Barcelona ile el sıkıştı. Önümüzdeki ay 5 yıllık imzayı resmen atması beklenen Messi’nin 24 milyon Euro olan yıllık ücreti de 35 milyon Euro’ya çıkacak. sponsorluk vs hariç o futbolcudan ziyade marketing le alakalı

    yanıt1
    yanıt0
    canary:

    ki ronaldo ve messi den bahsediyoruz, Alexis Sanchez o paralarla alakası olacak bi oyuncu gibi gelmiyor bana

    yanıt0
    yanıt0
    fiko:

    zenginin malı züğürdün çenesi :D

    yanıt0
    yanıt1
    gultekin04:

    mikhitaryan dorrmund''da kemik kadrodaydı, iyi de futbolcu ama manchester united ile dortmund''un futbol sistemi farklı olunca söndü gitti. mourinho Manchester''de bizdeki Aykut Kocaman (evet Kocaman, febe''nin koskocaman teknik direktörü) gibi sıkı savunma futbolu oynatıyor, ''kalenin önüne otobüs çekme'' diye bir kavram soktu literatüre yahu, ingilizler hep dalga geçerler mourinho ile, ama mikhitaryan dortmund''da baskın ve hücum oynayan takımın yıllarca parçası olmuş birisi olunca yazık etti k

    1
    1
    yanıtYanıtla
    abuzer karatikit:

    ALEXİS İYİ BİR FUTBOLCU ORADA ÇOK İYİ İŞLER YAPACAKTIR.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title