Haberler

Wanda Nara, yaptığı iki paylaşımla takipçilerinden tam not aldı

Güncelleme:

PSG forması giyen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Nara, önce yarı çıplak sonra da havuz kenarında olan 2 fotoğrafını art arda paylaşarak takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Instagram'da 7 milyondan fazla takipçisi bulunan Wanda Nara, yarı çıplak pozunu hayranlarıyla paylaştı ve "Kıştan geriye kalanın hepsi bu" ifadelerini kullandı. 34 yaşındaki Nara'nın bu pozuna 500 binden fazla beğeni geldi.

Başarılı menajer bu pozunun ardından çocuklarının fotoğraflarını paylaşırken, son olarak evinde bulunan havuzun kenarından bir paylaşım yaptı ve "Deniz kızı gibi... Evde sonbahar-kış böyle geçiyor" mesajını yazdı. Wanda Nara'nın bu paylaşımı da çok kısa sürede 280 bin beğeni almayı başardı.

KARDEŞİNDEN ELEŞTİRİ: HAPŞIRMASI DAHİ HABER OLUR

Wanda Nara'nın kardeşi Zaira Nara geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda başarılı menajeri eleştirmiş ancak yine de Wanda'dan birçok şey öğrendiğini dile getirmişti.

Kardeşi Wanda'nın yaptığı her şeyin açıklamasını yapmak zorunda olmadığını belirten Zaira Nara, "Wanda bir manşet makinesidir. Hapşırması dahi haber olur. Belki de ödediğim bedel, yaptığı her şeyde fikir istemesindendir. Ben onun sözcüsü değilim ve yaptığı şeyleri açıklamak benim görevim değil. İkimiz de farklı kişilikleriz ve seçimlerimiz de farklı. İsterse markalı çantasıyla özel jetten fotoğrafını paylaşabilir ancak onun çevresi düşünülünce, bu davranış abartılı değil. Bu onun bir noktada ticari işleriyle de ilgili" demişti.

Wanda Nara, yaptığı iki paylaşımla takipçilerinden tam not aldıZaira Nara

"ONDAN DAHA İYİ DANIŞACAĞIM BİRİ YOK"

Farklı karakterler olmalarına rağmen hayattaki en büyük destekçisinin Wanda olduğunu söyleyen Zaira, "Varoluşumuzdaki farklılığa rağmen benim için ondan daha iyi danışacağım biri yok. Destek vermek için sürekli birbirimizi ararız. Çok canlı, zeki ve bakışlarıyla hep bir adım önde. Herhangi bir tartışmadan kaçınmak için fazlasıyla hoşgörülü ve dikkatli. Bana önerisi her zaman şu oldu: Zai, kendine saygı duy. Bana; sınırlar koymayı, kendime değer vermeyi ve hayattaki herhangi bir sorunu hızlı ve kolay bir şekilde çözmeyi öğretti" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Zaira Nara Wanda Nara Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (16)

DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

“Bundan 300 yıl kadar önce de Müslümanlar namaz kılıyordu, şimdi de kılıyor. 300 yıl önce dünyaya hâkimdi şimdi ise sürünüyor. Namazda bir değişiklik olmadığına göre Müslümanlarda bir değişiklik var. ”Roger Garaudy

17
4
yanıtYanıtla
Yazik:

Medeniyet dedigin acmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni demis rahmetli Mehmet Akif Ersoy

14
2
yanıtYanıtla
Oki:

Mehmet akif değil Necip fazıl kısakürek söylemiş.

yanıt4
yanıt2
FASEL:

DOĞALGAZ UCUZ OLSA BİZ DE EVDE ÇIPLAK GEZECEZ AMA NERDE :(

10
2
yanıtYanıtla
xxx:

ne kadar güzel bir haç. . . . tesekkürler

1
10
yanıtYanıtla
Büşra:

Wanda Nara''yı takip edenler işe yaramaz kişilerdir.

4
7
yanıtYanıtla
Aslan:

Kıskanç kedi seni

yanıt3
yanıt2
Osman:

Yalancının

yanıt1
yanıt0
456:

allah islamı nasip eylesin kendisine amin

7
3
yanıtYanıtla
Osman:

Hristiyan o kadın sana hristiyan ol. 456 Numaralı adam diyormu desede kabul etmem dediğini duyuyorum eeee

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title