Haberler

Vedat'ın sarı kartı gündem oldu: Haber gitmiştir zaten

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'in son dakikada sarı kart görmesi gündem oldu. Rıdvan Dilmen ve Tümer Metin konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü Kruse ve Muriç'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Ancak maçın skorundan çok Vedat'ın sarı kartları konuşuldu.

Fenerbahçe'de 80. dakikada sarı kart gören Vedat Muriç, Başakşehir maçında cezalı duruma düşmüştü. Ancak 90+3. dakikada bir sarı kart daha gören golcü oyuncu, kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Kurallara göre Vedat, kırmızı kart gördüğü için cezasını hafta içi oynanan Kayserispor maçında çekecek. Eğer Vedat son dakikadaki kartı görmeseydi, Başakşehir maçında oynayamayacaktı.

"BUNA HER FUTBOLCU BAŞVURUR"

Maçı NTV'de yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Şimdi maç bitti Vedat Muriqi'in ikinci sarı kartını konuşacağız. Ben bunu daha önce de söyledim. Talimatname buna izin veriyor. Bu tartışmalara yol açıyor. 2. golü attıktan sonra Vedat'a haber gitmiştir zaten" dedi. TRT Spor yorumcusu Tümer Metin ise "Vedat Muriç'in gördüğü ikinci sarı kartta etik çerçevesi falan değil. Buna başvurursun. Buna her futbolcu başvurur. Acilen kuralın değişmesi lazım" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Vedat Muriç Fenerbahçe Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

ziyaa:

Farketmez! Başakşehir, kevgire çevirecek Feneri!

17
13
yanıtYanıtla
Cinconlu veya hamsisin ya da 8taşlı:

Feneri kevgire çeviremeyenler ,başkalarından medet umuyo ,fener ağır taştır haberiniz olsun.

yanıt3
yanıt4
ZİYA''YA CVP:

Elin şeyiyle gerdeğe girme, bak fenerle beraber oldun kalbura döndü halen acısını taşıyorsun başka yerlerden medet umuyorsun.

yanıt2
yanıt1
ziyaa:

''Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim. '' ( Mustafa Kemal Atatürk )

16
8
yanıtYanıtla
doğru söyle:

yok ya öyle sporcu bir tane göster

yanıt11
yanıt1
hakkı:

ya arkadaşlar dü aspor da neredeyse 1 saat bu konu konuşuldu. vedatın yaptığı olay tabiki başakşehir maçında oynamak içindi. takımı yalnız bırakmamak için. ahlaksızlık yapmıyorki. ozaman rakip atağa çıkarken diğer oyuncular hızlı çıkmaması için rakibi düşürüyor. bu da ahlaksızlık olurdu. futbolun içinde olan şeyler bunlar ve bence hiçbir mahsuru yok. fener düşmanları işi başka yere çekiyorlar.

15
3
yanıtYanıtla
Asd:

Bence hata yaptı başakşehir Macı da sarı kart goruesede Trabzon macında yok durbakalım şikebahce bunada bir kılıf bulabilecekmi belkide Nihat abiniz yönetmeliği değiştir sizin icin

yanıt0
yanıt0
MELİH:

ŞİKEBAHÇESPOR

10
7
yanıtYanıtla
Ultra Aslan:

Ne bekliyordunuz şikebahçenin futbolcusu sonuçta

8
8
yanıtYanıtla
FB:

AĞLAMA KEDİCİK

yanıt2
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title