Haberler

Veda konuşması yapan Ersun Yanal: Ali Koç'a bir düzen var

Güncelleme:

Fenerbahçe'de son maçına çıkan Ersun Yanal, "Fenerbahçe birçok kupa yarışına, liderlik yarışına katıldı. Avrupa'da yarıştı. Düşmeye oynadı, zirveye oynadı ama hiçbir dönemde transfer yapamamazlık olmamıştı. Ali Koç'a bir düzen var. Maalesef buna inanıyorum. Buna inanmaktan kendimi alıkoyamıyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Müsabakayı bordo-mavili takım 2-1 kazandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'deki son maçına çıktı. Yanal maçın ardından A Spor'a konuştu.

İşte deneyimli hocanın açıklamaları:

"Bu süreci doğru anlamak lazım. Fenerbahçe birçok kupa yarışına, liderlik yarışına katıldı. Avrupa'da yarıştı. Düşmeye oynadı, zirveye oynadı ama hiçbir dönemde transfer yapamamazlık olmamıştı. Ali Koç'a bir düzen var. Bu başkanımıza yapılan bir şeydi. Maalesef buna inanıyorum. Buna inanmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Taraftarların, Ali Koç'u desteklemesi gerek. Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. Herkes gider ama Fenerbahçe bakidir.

"BAŞKANIMIZA, CAMİAMIZA DESTEK OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YOK ELİMDE"

Bunu camiamız doğru anlar ve analiz ederse sorunlar hızlı ve çabuk çözülecektir. Alanyaspor, hatta Trabzonspor maçından başlayarak süregelen bu konuşmalarımız, benim bırakmamla düzelecekse hiç düşünmem. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray... Bunlar birbirleriyle rekabet içinde olacaktır, olmalı. Dünyayla yarışmamızın şartlarında bu var. Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe taraftarlarına, başkanımıza ve camiamıza destek olmaktan başka bir şey yok elimde"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (29)

Gurbetci:

Her sey guzel oluyorya pankarlari armada once dusunecektiniz siyaseti karistirdiniz futbola ekreminiz kurtarir bir lafla

12
14
yanıtYanıtla
Zuhahaha:

Ozaman bir daha büyük konuşmayacağını anladin Hocam... Sampiyon belli digerleri sıralamayı belirlesin.. puhahaha

13
7
yanıtYanıtla
xx:

en buyuk eglence fener aglayin sikeciler

7
13
yanıtYanıtla
.UYANIK:

İnsan utanır bari. Tatlısu kurnazı, kovulurayak meslek hayatının sonunda gene fenere nasıl yapışırım hesaplarıyla yapılmış bir konuşma. Ali KOÇ a bir oyu varsa yapan sensin. Mehmet Ekici ve geleceğin en büyük yıldızlarından birisi olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu pas tuttu sayende. Bu son oyunda da takıma biraz duruş onlarla geldi. Git de bir daha dönme. . . .

17
2
yanıtYanıtla
Cimbom:

Avrupada ne zaman oynamis la ...

8
10
yanıtYanıtla
Serhat:

Sizi gidi averajcılar

yanıt5
yanıt2
FB:

Seni iyi oynattilar ya la ..Fatih olmuş Fadime dahada konuşuyor

yanıt5
yanıt1
Anastanapulos:

Rüyasında oynamış fenevbahçe

yanıt1
yanıt6
bgf:

Düşünürken sadece omurilik soğanı yerine beyni kullan hatırlarsın

yanıt11
yanıt2
dıgıturk yayıncı kurulus:

FB TARAFTARI OLARAK BAKILMAYAN VAR LAR SATILMIS HAKEMLER TEKRARI OLMAYAN POZISYONLARDAN SONRA DIGITURK ALMAYALIM HEP BIRLIK OLALIM BU SENE ALMAYALIM FB TARAFTARINA YAPILAN OYUNA SON VERELIM

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title