Haberler

Uruguay Kalecisi Muslera Fransa Maçında Büyük Bir Hataya İmza Attı

Güncelleme:

Uruguay ile Fransa arasında oynanan maçta Fernando Muslera, Griezmann'ın uzaktan şutunu çelmeyi başaramayınca top ağlarla buluştu.

2018 Dünya kupası çeyrek final ilk maçında Uruguay ile Fransa karşı karşıya geldi.

Karşılaşma Fransa'nın 1-0 üstünlüğü ile devam ederken Muslera yıllarca unutulmayack bir hataya imza attı.

TOPU ÇELMEYİ BAŞARAMADI

Mücadelenin 62. dakikasında Tolisso'nun pasında topla buluşan Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Griezmann, ceza sahası dışından çok sert bir şuta imza attı. Bu pozisyonda topun bir an dönmesiyle neye uğradığını şaşıran Muslera, topu çelmek isterken kendi ağlarına gönderdi.

Galatasaraylı Muslera'nın bu hatadan sonra çok üzgün olduğu görüldü.

Uruguay Kalecisi Muslera Fransa Maçında Büyük Bir Hataya İmza Attı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uruguay Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (31)

Iziiiiii Dortmund:

Cinconlar simdide 20 milyon euro alir!

9
22
yanıtYanıtla
iziye cevap:

bizim toplumumuzun sorunu hainliktir temel sorun çekememe kıskançlık şimdi adamın maaşı okadar seninki düşük benimki orta bundan sanane

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazın:

NANDOnun canı sağolsun. .

16
2
yanıtYanıtla
ramazan:

bu adam kaleci ama iyi kaleci değilllllllllll

5
12
yanıtYanıtla
Jyd:

Şu adamı şişirip duruyular kaç senedir bi istiyenini görmedik

6
11
yanıtYanıtla
Sinan:

Galatasaray muslerayla birlikte şampiyonlar ligin de gol yeme rekoru kırar herhalde...

4
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gsarayın elinde patlar muslera o golde büyük hatası var

7
7
yanıtYanıtla
birisi:

Elimizde patlayan musleramız olsun muslera her şeye değer

yanıt5
yanıt2
Baba meraba:

Urugay buraya kadar geldi kalkmışız muslerayı begenmiyoruz türkiyemiz nerede türk futbolcular şu musleranın dörtte biri kadar futbol ruhu ile oynasa türkiyede şu dünya kupasındaydı

10
4
yanıtYanıtla
Actara 240sc:

Çene yapmayın olabilir yeme yeme golü 1 kere hata yap tüm fatura musleraya yok öyle

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title