Haberler

UEFA, İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalini 1 yıl erteledi

Güncelleme:

UEFA, daha önce İstanbul'da yapılacağı kararlaştırılan 2020 Şampiyonlar Ligi finalini Lizbon'a alınırken, 2021 yılındaki ev sahipliğini seyircili olarak Türkiye'ye verdi.

İstanbul'da bu yıl yapılacağı kararlaştırılan 2020 Şampiyonlar Ligi finalini Türkiye Futbol Federasyonu'nun isteği üzerine 2021 yılına erteledi.

Türkiye Futbol Federasyonu, pandemi nedeniyle seyircisiz olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan finalin, ülke tanıtımına gerekli getiriyi sağlayamayacağını belirterek UEFA'ya 2020 yerine, 2021 finaline ev sahipliği yapmak istediğini iletti.

FİNAL LİZBON'A VERİLDİ

UEFA'da yapılan görüşmeler sonucunda, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı 2020 finali Lizbon'a verildi. UEFA, Türkiye'nin isteği üzerine de 2021 Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'a verdi.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

UEFA'nın, yarın yapacağı toplantı öncesi konu hakkında bu akşam resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Türkiye Haberler

500

Yorumlar (1)

n olacak bu memleketin hali:

hayret o kadar milyonları 1 kaç maç için mi toprağa gömdüler bu stad tamemen ölü yatırım. şimdi ekonomik kriz varsa bunun öncesinde böyle tamemen ölü yatırımlı tamamen geri dönüşümü hiç bir zaman maliyetinden fazla olmayacak kadar akılsızca yapılan yatırımlardan kaynaklanmaktadır.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title