Haberler

UEDAŞ 2020'de 400 milyon yatırım yapacak

Güncelleme:

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova olmak üzere 4 ilde 57 ilçede 3 milyon 100 bin aboneye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., 2020 yılı için 400 milyon TL'lik yatırıma hazırlandığını açıkladı.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova olmak üzere 4 ilde 57 ilçede 3 milyon 100 bin aboneye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., 2020 yılı için 400 milyon TL'lik yatırıma hazırlandığını açıkladı.

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, gerek yatırım çalışmaları gerekse AR GE ve inovasyon çalışmaları ile saha çalışmalarına hız kazandırırken müşteri memnuniyetini üst noktalara taşıyor.

İhlas Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü İhsan Altıkardeş'i ziyaret eden UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Güney Marmara'da yıllık ortalama 12 milyar KW/saat enerji dağıtımı sağladıklarını hatırlatarak, "2020 yılı için planladığımız 400 milyon liralık yatırımla müşteri memnuniyetini artırmaya ve teknolojik altyapıyı güçlendirmeye odaklandık" dedi.

Sanayi ağırlıklı olmak üzere toplam abone sayılarının 3 milyon 100 bine ulaştığını belirten Gökay Fatih Danacı bu noktada yatırım istikrarına dikkat çekerek, "2019 yılı için planlanan yatırım başta olmak üzere diğer çalışmalarımızı tamamlayarak verimli bir yılı geride bıraktık. 2020 yılında da yatırımlarımızda hız kesmeyeceğiz. Güney Marmara'nın sürekli gelişen ve büyüyen bir bölge olarak sanayi, tarım ve turizmin bir modeli olduğunu görüyoruz. Ekonomisinin yanı sıra nüfusuyla da büyüme gösteriyor. Bizler de müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir şirket olarak 2020 yılında da teknolojik ve altyapıya yönelik yatırım çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title