Haberler

Türkiye Yat Kaptanları Derneğinde Artık Kadınlarda Yat Kaptanları

sponsorlu içerik
Güncelleme:

1989 yılında kurulan Türkiye Yat Kaptanları Derneği, geçen 30 yılın ardından 2019 yılı itibariyle aralarında yat kaptanları kadınların da bulunduğu 700 üyeye sahip olmasının yanı sıra yıllar ilerledikçe büyümeye devam ediyor.

"KENDİMİZ BİR MİNİ FUAR DÜZENLEDİK"

Türkiye Yat Kaptanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Öksüz "Biz bu yıl Türkiye genelinde 4 tane boat show fuarına katıldık. Kendimiz mini bir fuar düzenledik. Sektör ile kaptanlarımızı bir araya getirip 2 gün 2 gece burada hotelde hizmet veriyoruz. Bu toplantının amacı sektördeki yat camiasından işletmeciler ile kaptanları bir araya getirmek ve sıcak bir zemin elde etmektir." diye konuştu.

"BİZ YATÇIYIZ, DENİZİ SEVİYORUZ"

Cengiz Öksüz "Bizi diğer derneklerden ayıran en büyük tercih edilme sebebimiz yatçı olmamız. Biz yatçıyız, denizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz. Sektörün olmazsa olmaz taşlarında bir tanesiyiz. Bunun içim tercih ediliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Cengiz Öksüz Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title