Haberler

Türkiye hazırlık maçında Özbekistan'ı 2-0 mağlup etti

Güncelleme:

A Milli Takımımız, Yunanistan'ı 2-1 mağlup ettikten sonra ikinci hazırlık maçında Özbekistan'ı da 2-0 mağlup etmeyi başardı. A Millilerimiz, 8 Haziran'da EURO 2020 Avrupa Elemelerinde son Dünya Şampiyonu Fransa ile karşılaşacak.

Alanya'da Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan maçta A Milli Takımımıza, Özbekistan karşısında galibiyeti getiren golleri 17. ve 57. dakikalarda Zeki Çelik kaydetti. Başakşehir'de iyi bir sezon geçiren İrfan Can ise 90. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

CUPER VE EMRE BELÖZOĞLU HASRET GİDERDİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir dönem Orduspor'da da çalışan Özbekistan Teknik Direktörü Hector Cuper'e Ay-Yıldızlı forma hediye etti. Cuper, Inter'den öğrencisi olan Emre Belözoğlu ile de hasret giderip, bir süre sohbet etti.

Türkiye 2-0 Özbekistan maçı başladı / Canlı anlatım

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU MAÇTA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Türkiye-Özbekistan milli maçını statta izledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, karşılaşmayı, yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Özbekistan Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Sanat Sharipov ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu'yla beraber takip etti.

Türkiye hazırlık maçında Özbekistan'ı 2-0 mağlup etti

TARAFTARLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI

Stat dışındaki etkinlik alanlarında ve stat içinde futbolseverlere Türk bayrakları dağıtıldı. Özbekistan karşılaşması öncesinde Milli Takım Taraftar Kulübü, çeşitli etkinlikler düzenledi.

Bahçeşehir Okulları Stadı önündeki alanda kurulan sahnede çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yunanistan Özbekistan Türkiye Haberler

500

Yorumlar (8)

kim:

emreyi milli takımda görmek istemiyoruz

3
4
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

HELAL OLSUN SİZE. . DEVAMINI BEKLERİZ

1
3
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

Yapmayın eylemeyin. Mahalle maçı gibi. . . Fransa''yı yenin, şapkamı çıkarırım. Ama oyuncular da, oyun da ortada.

3
0
yanıtYanıtla
TİYATRONUN 1 NUMARASI ŞENOL GÜNEŞTİR:

Tiyatrocu Şenol kendini övdürtmek için bilerek kolay maç seçiyor. Sonra desinler 4 maçta 4 galibiyet. Vay be Şenol Güneş neymiş böyle. Daha önce niye gelmemiş dedirtmekti amacı. Tiyatrocudan ustalara taş çıkartacak tiyatroculuk. Rakiplere bakın Arnavutluk, Özbekistan, Yunanistan. Fener maçında yapmadığı tiyatro kalmamıştı. Yalandan yere kendini yere attı. Başım kanadı dedi kan yok, yara yok. Yarılma var dedi tendürdiyot sürdüler. Soyunma odasına sağlıklı girdi, sedyeyle çıktı. Yere yatsana yere yatsana güneş.

0
1
yanıtYanıtla
1881:

Başarılar

0
1
yanıtYanıtla
Hakan06:

özbekistanı ptt ligi takımıda yener inşallah Fransayıda yeneriz o zamam ayakta alkışlarım

1
0
yanıtYanıtla
FEYONTE:

Turkiya O''zbekiston kardoshtir! Türkiye Özbekistan kardeştir. Kardoshlarga salomlar bolsin! Kardeşlerimize selam olsun.

1
0
yanıtYanıtla
çalan DOMUZOĞLU:

Rize-Erzurum karayolunun İkizdere-Ovit Tüneli kısmında sıcak hava nedeniyle asfalt eridi. Sürücüler asfalta yapışan lastikler nedeniyle zor anlar yaşıyor. 1. 06. 2019 12:40 (Alıntı) Çöllerde erimeyen asfalt, bizim hısızların elinden geçince ERİYOR. . Devlet Malı Deniz, çalan DOMUZOĞLU DOMUZ. . Hırsızlığa göz yuman extre domoz. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title