Haberler

Türkiye'nin EURO 2020'de gruptan çıkma ihtimali imkansızdan da zor gözüküyor

Güncelleme:

A Grubu'nda 0 puanı olan ve iki maçta gol bile bulamayan Milli Takım'ın son 16'ya çıkma ihtimalleri imkansızın da üstünde bir durumda. İsviçre'yi mağlup etmemiz yeterli olmayacak. Diğer gruplarda oynanacak hemen hemen her karşılaşma bizi çok yakından ilgilendiriyor. İspanya'nın kaybetmesi, Ukrayna'nın Avusturya'yı farklı mağlup etmesi gibi zor sonuçları beklemek zorundayız.

EURO 2020'ye final oynama hedefiyle geldik ancak grubun ilk iki maçında gol bile atamayıp, 0 çektik. Ancak Milli Takım'ın gruptan çıkmak için çok az da olsa bir şansı var. 'Mucizelerin takımı' denilen Ay-Yıldızlılar daha önce böyle ihtimallerin içinden çıkmayı başardı.

İSVİÇRE'Yİ YENMEMİZ YETMİYOR

Gruptan çıkabilmemiz için İsviçre'yi kesinlikle yenmemiz gerekiyor. Belçika'nın Finlandiya'yı farklı yenmesi, Ukrayna'nın Avusturya'yı farklı yenmesi, Hırvatistan-İskoçya maçının berabere bitmesi, İspanya ve Polonya'nın kaybetmesi, Fransa'nın Portekiz'i farklı yenmesi, Macaristan'ın kazanamaması gerekiyor. Bu ihtimallerin gerçekleşmesine sosyal medyada 'imkansız' yorumları yapıldı. Ancak futbolda her an her şey olabiliyor.

Türkiye'nin EURO 2020'de gruptan çıkma ihtimali imkansızın da ötesinde gözüküyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Euro 2020 Haberler

500

Yorumlar (7)

AynenDevam:

Ya sifir puan nedir arkadas, hic mi utanmaniz yok

92
2
yanıtYanıtla
Mustafa Çağrı Yüksel:

Gerek yoksa oynamasinlar. Zaten oynadıklarını gördük. Rezil ettiler bizi

63
2
yanıtYanıtla
Theo:

Adanaya gönderin karpuz toplasınlar Top oynamadan haberleri yok iki maçta bir gol atamadılar

27
1
yanıtYanıtla
Ömer Baran:

Burak yazik seni kaptan edene

19
3
yanıtYanıtla
Mahmut Kutlu :

Milli takıma başrılar diliyorum ve son düdüğe kadar mücadele edeceğiz...Şenol hocama nacizane bir fikir olarak orta sahaya birtane eski pas dagıtıcı gerek,aynı zamanda ileri forvet oyuncusu Burak Yılmaz'ın yanına anlşacagı bir forvet oyuncusu gerekli diye düşünüyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun...

7
13
yanıtYanıtla
Ömer Baran:

Ya oldum olasi futboldan anlamam. Ama burak yilmaz nasil kaptanlık alir. Türk insanlari samimidir, camura yatmaz.burak yilmaz emre belezoglu' kaleci volkan ya bunlar el.kol.laf soylemek.için dunyaya gelmişler. Ya yazik ben burak.oynamasi icin bir.lira vermem. Tukurmekten baska bir sey bilmiyor. Ya bizim turk toplumunu hep asagiya cekmek icin oynuyorlar yazik teknikdirektore nasi kaptan yaparsin

13
6
yanıtYanıtla
Erhan Saraç:

Evet evet siz bu hayalle yaşayın en iyisi direk kupayı Türkiye’ye versinler hiç uğraşmayalım

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title