Haberler

Tüm uyarılar hiçe sayıldı! Trabzon'da silah sesleri yükseldi

Güncelleme:

Antalyaspor'a karşı şampiyonluk maçına çıkan Trabzonspor henüz karşılaşmanın 3. dakikasında Cornelius ile 1-0 öne geçti. Karşılaşma öncesinde yapılan tüm uyarılara rağmen golden sonra kentte silah sesleri duyuldu. Sosyal medyada tepki çeken olay sonrası can kaybı yaşanmaması temenni edildi.

Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor karşısına şampiyonluk için çıktı. Maçta önce "Silahlara değil, birbirimize sarılalım" ifadelerini kullanan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bu çağrısı ise karşılık bulmadı.

SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

Karşılaşmanın 3. dakikasında Cornelius ile öne geçen Trabzonspor, Antalyaspor karşısında 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Maçtan önce kutlamalarda silah kullanılmaması yönünde birçok çağrı yapılsa da bu istek yerini bulmadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bordo-mavililerin golünden sonra şehirde silah seslerinin yükseldiği duyuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (1)

Mustafa kırarslan:

Yalan haber yapmayın silah kullanılsa ard arda silah patlama sesi olur.bu sesler havai fişek yada torpil patlama sesi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title