Haberler

Tribüne çıkarak taraftar kovalayan Eric Dier'e 4 maç ceza verildi

Güncelleme:

FA Cup mücadelesinde, kendisine küfür ettiği gerekçesiyle tribüne çıkarak taraftarı kovalayan Tottenham oyuncusu Eric Dier'e 4 maç ceza verildi.

İngiltere Futbol Federasyonu (The FA), tribüne çıkarak taraftar kovalayan Tottenhamlı futbolcu Eric Dier'e 4 maçtan men ve para cezası verdi.

Mart ayında oynadıkları ve Norwich City'ye elendikleri İngiltere Federasyon Kupası 5. tur mücadelesinin ardından, küfür ettiği gerekçesiyle kardeşinin de bulunduğu tribüne çıkarak bir taraftarı kovalamaya başlayan Dier, yapılan inceleme sonrasında 4 maçtan men ve 40 bin sterlin para cezasına çarptırıldı.

MOURINHO "DESTEKLİYORUM" DEMİŞTİ

Teknik direktör Jose Mourinho, maçtan sonra futbolcusuna sahip çıkarak, "Eric bir profesyonelin yapmaması gereken fakat hepimizin yapabileceği bir davranışta bulundu. Fakat onu anlıyorum ve destekliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

26 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu, takımının Bournemouth, Arsenal, Newcastle United ve Leicester City maçlarında forma giyemeyecek.

Kaynak: AA / Spor

Eric Dier Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Erhan:

En güzelini yapmış

9
2
yanıtYanıtla
aga:

ømur boyu ceza verilmesi gerek idi

1
6
yanıtYanıtla
Yilmaz:

Hadi len moloz, Gel Sen onu Türkiye‘de yap bakalim.

3
1
yanıtYanıtla
bence:

çifte standart aynısı taraftar yapsa ömür boyu sahalara giremez aynı ceza verilmeli yada ömür boyu taraftar yerlerine girmeme cezası verilmeli bence.

0
3
yanıtYanıtla
Anti taraftar:

Türkiede olsa kimi dövecek,herkes küfürbas.

3
0
yanıtYanıtla
Alper:

Cantonoya özenmiş

2
0
yanıtYanıtla
imparator vs belhanda:

belhanda küfür ediyomuş diye kızıyodunuz baaaaaak ne ruh hastaları mevcut kendi taraftarını döven kovalayanda var. rakip taraftarı kovalayamazdı ama bence

0
1
yanıtYanıtla
..........:

Bırakın bu işleri kardeşim futbolu izliyorsanız keyif alıyorsanız izleyin memleket meselesiymiş gibi tartışmayın dünya salgınlarla boğuşuyor siz neyi tartışıyorsunuz o beyinlerimizi salgına çareler bulabilmek için yorun!

1
0
yanıtYanıtla
BU d.:

taraftarlar korkakmış

1
0
yanıtYanıtla
hihihi:

Jose Mourinho da bakmış işin ucunda sonunda benide kovalar buuu destek çıkam bari demiş zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title