Haberler

Transfer Sezonu Bitti, Sabri Sarıoğlu Futbolu Bırakıyor

Güncelleme:

Transfer sezonunun dün gece bitmesiyle birlikte Sabri Sarıoğlu, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım gibi futbolcular takım bulamadı. Sabri, takım bulamazsa futbolu bırakacağını söylemişti.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonu 1. transfer dönemi dün gece sona ererken, bir dönem kariyerinde zirve yapmış ve büyük takımlarda top koşturmuş isimler kulüpsüz kaldı.

15 KUPALI SABRİ BOŞTA KALDI

G.Saray'da forma giydiği 14 sezonda tam 15 kupa kaldıran Sabri Sarıoğlu, Göztepe ile sözleşmesi bittikten sonra hiçbir kulüple anlaşamadı ve boşta kaldı. Sabri, daha önce yaptığı açıklamada takım bulamazsa futbolu bırakacağını söylemişti.

KONYASPOR'DAN AYRILAN VOLKAN ŞEN TAKIM BULAMADI

Bursaspor'da şampiyonluk yaşayan, Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe forması giyen, son olarak Konyaspor'da ter döken Volkan Şen de 'kulüpsüz oyuncular' kervanına katıldı.

SERCAN YILDIRIM'A TALİP ÇIKMADI

Bursa'da zirve yaptığı dönemde geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen, ancak sonrasında her sezon düşüş yaşayan Sercan Yıldırım'a da talip çıkmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sercan Yıldırım Sabri Sarıoğlu Semih Şentürk Volkan Şen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (33)

SSK EMEKLİSİ:

HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN ,

19
3
yanıtYanıtla
metin:

Saaaaabbbbbbrrrriiiiiiii

10
4
yanıtYanıtla
Ünal:

büyük lokma ye büyük konuşma dedikleri bu işte. Üçünüzünde burnundan kıl alınmıyordu ahavanızdan geçilmiyordu biraz oynarken ki sabri hep gs gs dedi aha da kaldınız mı ortada. Yaaaa ekmek kapısı neresiyse orda oynayacaksınız, ekmek bu lamborghini ye binmeye benzemez

11
1
yanıtYanıtla
Bob Ross:

Sabri yanlışlıkla voleybolu bırakmış olabilir, iyice bir bakın.

10
2
yanıtYanıtla
Bir vatandaş:

Her şeyin bir sonu vardır futbol kariyeri bundan muaf değil. Yedi sülalenize yetecek paranız ve yatırımlarınız vardır nasılsa. Üzülmeyin

9
0
yanıtYanıtla
metin:

Futbol için büyük kayıp bıraktığı gün milli yas ilan edilmeli. Sonuçta futbol dehası üstadı bir oyuncu idi tüh tüh tüh yazık oldu napıcaz şimdi

8
0
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Salaği kim neyapsin ortada kaldi keriz

4
3
yanıtYanıtla
rafet:

Şükür

6
1
yanıtYanıtla
morinho:

başlamak nasıl haksa, bırakmakta haktır

7
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

OH BE! ÖMRÜMÜZÜ ÇÜRÜTTÜN. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title