Haberler

Trabzonspor'un Kurucu Üyelerinden Sabit Sabır Vefat Etti

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübünün kurucu üyelerinden Sabit Sabır vefat etti. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Sabit Sabır'ın bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü açıklandı.

Trabzonspor Kulübünün kurucu üyelerinden Sabit Sabır vefat etti. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Sabit Sabır'ın bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü açıklandı.

Trabzonspor'un Kurucu Üyelerinden Sabit Sabır Vefat Etti

"DERİN BİR ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ"

Sabit Sabır'ın 1932 yılında Trabzon'da doğduğu aktarılan açıklamada, şöyle denildi: "Kulübümüzün kurucu üyelerinden Sabit Sabır'ın bugün akşam saatlerinde vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sabit Sabır, ilk ve ortaokulu Trabzon'da, liseyi İstanbul Robert Koleji'nde tamamlandı. 1958-1961 yılları arasında ABD Pensilvanya Üniversitesi İş İdaresi Bölümü'nde milletlerarası ticaret konusunda master yaptı. 1964 yılında kurduğu Sabırlar Fındık ihracat şirketiyle fındık ticaretine başladı. 2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan kulübümüzün kurucu üyelerinden biri olan Sabır, iş hayatında etkin görevler aldı. Sabır, Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı yaptı. Sabır, kulübümüzde yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra disiplin kurulu üyeliği de yaptı. Aynı zamanda divan üyemiz olan Sabit Sabır, yeni tüzüğümüzle oluşturulan İstişare Kurulu'nun da üyesiydi. Trabzonspor Kulübü olarak Sabır'a yüce Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Trabzonspor'un Kurucu Üyelerinden Sabit Sabır Vefat Etti

"CAMİA ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ"

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da camianın çok önemli bir değerini kaybettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Trabzonspor'umuzu Trabzonspor yapan insanlardan birini daha maalesef sonsuzluğa uğurladık. Çok üzgünüm. Sabit ağabey hem iyi bir iş insanı hem de her anını Trabzonspor ile yaşayan bir karakterdi. Bugün bizler burada isek onların sayesindedir. Bıraktıkları bu büyük mirasa sahip çıkmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Allah rahmet eylesin. Camiamızın ve ailesinin başı sağ olsun."

Trabzonspor'un Kurucu Üyelerinden Sabit Sabır Vefat Etti

"60 YILLIK DOSTUMU KAYBETTİM"

Kulübün bir diğer kurucusu ve eski başkanlarından Salih Erdem de şu ifadeleri kullandı: "Sabit Bey'i kulübümüzün kuruluşundan önce de tanırdım. İşimiz nedeniyle de sürekli görüşürdük. 60 yıllık dostumdu. Acı tatlı birçok anımız var. Büyük bir şok yaşadım, çok üzgünüm. Şehrimiz ve kulübümüz çok önemli bir değerini kaybetti. Kulübümüzü her zaman çok seven ve kendine dert eden biriydi. Hayatta kalan son üç üyeydik. Onun kaybı beni derinden etkiledi. Kendisine Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun."

Trabzonspor'un Kurucu Üyelerinden Sabit Sabır Vefat Etti

Açıklamada, Sabit Sabır'ın cenazesinin yarın Trabzon'da ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camisi'nden kaldırılacağı da kaydedildi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor İstanbul Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Seren canj:

Bizene banane bundan kimene ulkede dolar yükseldi

2
10
yanıtYanıtla
TS:

Beter olun ben sizi Avrupadan izliyorum. Insanlik kalmamis sizde ne yazikki. Sizin yakaniz tabiiki bir araya gelmez ve gelemezde. Icin pislik icinde sen Dolari daha cok beklersin. paraya neredeyse tapacaksiniz. Allah rahmet eylesin mekani Cennet olsun Sabit Sabir agabeyimizin. Ne Mutlu Trabzonsporluyum.

yanıt2
yanıt2
FB:

ULAN TS NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYECEKSİN. BÖLGECİLİK YAPMA AKLINI ALIRIM. BU HAFTA KADIKÖYDE BALIK EZMESİ VAR İSTERSEN GEL. RAHMETLİ SABİT BEY DE KUPAYI GÖREMEDİ. SİZDEN CACIK BİLE OLMAZ.

yanıt1
yanıt3
TS:

Ulan FB benim aklimi alacak Adam daha dogmadi kocum. Ne mutlu türkü demekle Adam olunmuyo kocum . Ben Türklügümün hesabini sana verecek degil MAL. Kimin ne oldugu belli. Hafta sonu sizi Kadiköyde bitirecegiz. Bir darbede biz Fenerbahceye vuracaz. Bu sefer kacis yok bittiniz Olim bittiniz. Kanaryayi Kafesinde ezecez.

yanıt0
yanıt2
abooo:

yeter yeter biz hic yasamadik de sirani bize ver bye bye

0
6
yanıtYanıtla
Fani:

Dahami yasasin

yanıt1
yanıt2
Yaz:

Çok genç yaşta kaybettik. Allah rahmet eylesin

1
5
yanıtYanıtla
Yusuf:

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIRLAR VERSİN TRABZONSPOR''UN VE FUTBOL CAMİASININ BAŞI SAĞ OLSUN

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesin fenerli

2
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ HAYRİ:

Herkes ölecek. Sıra hepimize gelecek.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title