Haberler

Trabzonspor'un Efsane Oyuncusu Gökdeniz Karadeniz: Burak Yılmaz Neden Yok?

Güncelleme:

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Gökdeniz Karadeniz, Teknik Direktör Ünal Karaman'ı eleştirdi. Karadeniz, sosyal medya hesabından, "Burak Yılmaz neden kadroda yok?" paylaşımında bulundu.

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Gökdeniz Karadeniz, sosyal medya hesabından, bordo - mavili takımın Yeni Malatyaspor deplasmanında oynadığı futbolu ve teknik direktör Ünal Karaman'ı eleştirdi.

"BURAK YILMAZ NEDEN YOK?"

Yeni Malatyaspor'un 4-0 öne geçmesinin ardından resmi Twitter hesabından bir tweet atan Karadeniz, Burak Yılmaz'ın kadroda olmamasının yanlış olduğunu vurguladı. Gökdeniz Karadeniz yaptığı paylaşımda, "Aklım şunu almıyor Türkiye'nin en iyi golcülerinden Burak Yılmaz neden kadroda Yok.. 0-4 kim gol atacak.." ifadelerini kullandı.

İşte Gökdeniz Karadeniz'in paylaşımı:

Trabzonspor'un Eski Oyuncusu Gökdeniz Karadeniz: Burak Yılmaz Neden Yok?

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökdeniz Karadeniz Yeni Malatyaspor Trabzonspor Karadeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (17)

GÖKTÜRK:

BENCEDE BURAĞIN OLMAMASI YANLIŞ YAPTIĞI DOĞRU DEĞİL AMA ÇOKTA AĞIR BİR ŞEY DEĞİL.CEZA VERDINİZ TAMAMDA NEDEN OYNATMIYORSUNUZ BURAK MAÇLARDA KENDİNİ YIRTIYOR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR ZATEN GOL ATAMIYORUZ BİRDE GOLCÜYÜ KESİYORSUN.ÜNAL HOCA ÇOK İYİ KARAKTERLİ BİR İNSAN AMA İYİ BİR HOCA DEĞİL BAKIN EROL BULUTA MALATYAYI NASIL COŞTURDU

17
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Trabzonspor’u Bu Duruma Düşürenler Hesap Vereceklermi..??

10
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Sen hangi yüzle ! Türkiye geleceksin ki hesap soruyorsun ?

6
3
yanıtYanıtla
hollandali:

sen hic konusma trabzonsporda şike yaptigin gunleri unutmadik

3
4
yanıtYanıtla
yiğit alp:

sen gel oyna düdük

3
3
yanıtYanıtla
Ugur:

bu soruyu sorduguna gore gokdenizinde neden bu gune kadar bir baltaya sap olamadigi anlasiliyor

2
4
yanıtYanıtla
zekeriya sisman:

trabzon sporluyum dşyemezoldum birde seyirci maca gelsin deniyor hangi yuzle soluyorlar anlamıyorum

6
0
yanıtYanıtla
...:

Malatya ayrım yapmıyoru herkesi yeniyor niye tartışıyorsunuz.

4
0
yanıtYanıtla
omskeskin:

çok doğru bir söylem, doğrular her zaman acıtır. . .

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

İDDAANIN EFSANESİ Mİ

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title