Haberler

Trabzonspor son dakikada penaltı kaçırdığı maçta Adana Demirspor'a elendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası, uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir karşılaşmaya sahne oldu. Trabzonspor, 2-2 sona eren normal sürenin son dakikasında gol atıp penaltı kaçırdığı maçta Adana Demirspor'a penaltılarla 4-3 mağlup oldu ve elendi. Adana ekibinde Joher Rassoul 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor, Adana Demirspor'u konuk etti. Bordo mavililer, rakibine penaltı atışlarıyla mağlup oldu.

Karadeniz ekibinin golleri 55. ve 90. dakikada Vitor Hugo'dan geldi. Adana Demirspor ise 47. dakikada Yunus Akgün ve 79. dakikada Mehmet Akyüz ile rakip ağları sarsmayı başardı. Trabzonspor'da Lewis Baker 90. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı. Adana ekibinde Joher Rassoul 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kupanın son şampiyonu olan bordo mavililer, bu sonuçla kupaya 5. turda veda etti. Adana Demirspor ise adını bir üst tura yazdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Türkiye Kupası Trabzonspor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (15)

Köylü:

Bahanelere boşyere sığınmayın. Abdullah Avcının balonu erken söndü.

3
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Tebrikler adana demirspor gören allah için söylesin yürekli futbolcu ve ekibi kutlamak gerekir hemde 10 kişi ile yenmek kolay değil inşallah seneye süper ligdesiniz

4
0
yanıtYanıtla
Yok artık:

1978 den beri çok koyu taraftar olan ben ve artık bu Trabzonspor u bırakıyorum. Tekirdağ lı olmama rağmen büyük ve tarifsiz sevgim vardı ama artık Trabzonspor bitti. Benim kadar Trabzonspor u kimse sevemezdi ama bitti. Bu sevgim Trabzonspor a artık bitti nokta.

3
1
yanıtYanıtla
hayırdır:

hayırlidır niye ki

yanıt0
yanıt1
MAZLUM:

Hem hakeme rağmen hemde 10 kişiyle uzun bir süre sahada mücadele eden Adana Demir Spor u tebrik ediyorum

3
0
yanıtYanıtla
SEDAT:

helal be adana demirspor şimşeklerin tokadını vurmuş trabzona

3
0
yanıtYanıtla
Oki:

Bir Trabzonspor’lu olarak söylüyorum, bu yıl bu takımdan bir cacık olmaz.

3
0
yanıtYanıtla
yiğido:

Hakemle birlikte sahada her türlü oyunu oynayan bütün kararların hakem tarafından hamsilerin lehine verildiği bir maçta saha kenarındaki teknik traktör bozuntusunun haksız yere uzatılıpta lehlerine penaltı verildiğinde garip haraketlerle havalara sıçraması Türk futbolunun neden bu kadar geri kaldığının göstergesidir Adana demir sporu kutlarım hem hakeme hemde hamsilere . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3
0
yanıtYanıtla
hakikat:

A. ağaoğlu ne diyordu: Başarısız olduğumu düşündüğüm ve hissettiğim anda görevi bırakırım, başarısızlığı bile bile sürdürmek ihanettir!Anlaşılan Ağaoğlu için başarısızlık; TS''nin küme düşmesi herhalde! çöp transferler, ligdeki berbat durum ve kupadaki fiyasko ağaoğluna göre başarısızlıktan sayılmıyor! TS bu sezon ilk 10''da belki olur. .

2
0
yanıtYanıtla
adil ol:

kismet diyelim olmadı önümüze bakalım

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title