Haberler

Tiryakilere kötü haber! Sigaraya 2 TL zam geldi, yeni fiyatlar yarından itibaren geçerli

Güncelleme:

Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş, R...T.... grubuna ait sigaralara 2 TL zam geldiğini duyurdu. Yarından itibaren geçerli olacak fiyat artışının ardından grubun sattığı en ucuz sigara 16 TL'ye, en pahalı sigara ise 17 TL'ye çıkacak. Aybaş, yılbaşında da sigara ve alkole ÖTV zammı geleceğini söyledi.

Son dönemde gıdadan giyime, akaryakıttan enerjiye kadar birçok ürünün fiyatı artıyor. Zam furyasında sigara ve alkol de yer alıyor. Ekim ayında sigaraya, kasım ayında da alkole gelen zammın ardından Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş'tan bir zam duyurusu daha geldi.

2 TL ZAM

Sosyal medyadan paylaşım yapan Aybaş, R...T.... grubuna ait sigaralara 2 TL zam geldiğini söyledi. Fiyat artışı yarından itibaren geçerli olacak.

EN UCUZU 16 TL

Grubun sattığı en ucuz sigara fiyatı 16 TL'ye yükselirken, en pahalı sigara fiyatı ise 17 TL oldu.

YILBAŞINDA ÖTV ZAMMI GELECEK

Diğer firmaların da yakın zamanda fiyat artışına gitmesinin beklendiğini söyleyen Aybaş, yılbaşında da ÖTV zammı yapılacağını belirtti.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Atakan Uysal:

İçmeyin kardeşim.acız ölüyoz diyenler .ayda 800 TL veriyor. Ama ye içme ye para yook.eee tekzevkimiz bu.zevkmi arıyosun cocugunu sev.oda mı yok.iki rekat nmz kıl odamı yok.sigaraya vericem parayla otur yemek ye.kamseroluncadda SSK yı mesguletme.benim vergile pahalı ilaçlar aldırma devlete yükolma.benim başkalarının hakkını gaspetme.bunlar hep haktır vebaldir unutma .sağlıklı yaşa sevdiklerinle kal.

100
279
yanıtYanıtla
water game:

benzin almayın kardeşim.acız ölüyoz diyenler ayda 3000 TL zamlı benzin parası veriyor. Ama ye içme ye para yook.eee tek zevkimiz arabaya binmek .zevkmi arıyosun cocugunu elinden tutup yaya gezdirip sev. odamı yok. iki rekat nmz kıl odamı benzinle. benzine vereceğin parayla otur yemek ye.trafik kazası oluncadda trafik polisini mesguletme.benim vergimle benzin alma, devlete yükolma.benim başkalarının hakkını gaspetme.bunlar hep haktır vebaldir unutma .arabasız yaşa sevdiklerinle kal.

33
169
yanıtYanıtla
juzen sari:

Yuh ulan arabası olupda senin dediğin gibi yapan adam zengindir arabası olup millet iş yapıyor şimdi sen dersin herkesin kapısında araba var bende sana derim neden senin vereceğim cevap belli millette para var ulan tl o kadar değer kaybediyorki bir çoğu kişi araba kullanmayı bilmediği halde parasını arabaya yatırıyor bunun sorumlusu kim benmiyim halk mi yoksa hükümet mi

yanıt1
yanıt1
Kobra Murat :

Sigara icerseniz devlet kazanir, icmezseniz devlet para bulacak yer bulur. Misal cezalar :))

167
25
yanıtYanıtla
metheone :

temiz hava bedava (şimdilik).

119
10
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Alkol, sigara ve şans oyunları olmasa hazine nasıl eksikleri tamamlayacak, hükümetler en çok bu vatandaşları sever, çünkü bu hizmetlere para vermeyenlerden alamadıklarını, bu yoldan diğerlerinden alır, çok da iyi olur sonuna kadar destek tam destek ..))

40
70
yanıtYanıtla
ihsan boran:

Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava.

3
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bize ne bu para şımarığı kızdan. Bu toplumun gençliğinin bozulmasında sadece kendi bencil yaşam tarzlarını düşünen sözde sanatçı olan kesimin sorumluluğu, vebali çoktur.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title