Haberler

Haftanın İos Uygulamaları - 9 Eylül

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store'da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamalarıShiftDelete.

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store"da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.

Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

ShiftDelete.Net ekibi olarak, her hafta sizler için 5 başarılı iOS uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalardan derlenmektedir.

Throwback Stories

Dikkat çekici Instagram Hikayeleri hazırlamanızda size yardımcı olacak Throwback Stories, bunun için belirli bir gün ya da zaman aralığındaki video ve fotoğraflarınızı kullanıyor. Hikayelerinizi geliştirmek ve hareketli hale getirmek için kullanışlı araçlar sunan uygulama, 24 saat sınırının yanı sıra kırpma ve yatay çevrilmiş hikayelerden de sizi kurtarabiliyor.

{pagebreakSlideShow Maker

Anılarınızı müzikli videolara dönüştürmek için SlideShow Maker uygulamasını oldukça beğeneceksiniz. Fotoğraf ve selfie"lerinizden animasyon ve geçişlerle harika slayt gösterileri oluşturmanızı sağlayacak uygulama Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat ve YouTube için paylaşım seçenekleri sunuyor.

{pagebreakRaccoon

Eplence ve gerçek hikayeler için bir sosyal ağ olan Raccoon"da selfie kameranızla çekim için 60 saniyelik süreniz bulunuyor. Yaşadığınız ilginç deneyimleri veya şaşırtıcı olayları anlatabileceğiniz uygulamada, sadece başkalarının paylaşımları arasında gezinerek bile saatler harcamanız mümkün.

{pagebreakMetapho

Her çektiğiniz video veya fotoğraf ile birlikte metadata verileri de kaydediliyor. Dosyaya kaydedilen bu bilgilerle medyanın ne zaman, hangi kamerayla ve ayarla çekildiğinin kaydı tutuluyor. Eğer bu verileri düzenlemek veya silmek isterseniz Metapho uygulaması size oldukça yardımcı olacak cinsten.

{pagebreakColor Splash Pop

Birçok başarılı fotoğrafçı tarafından kullanılan Color Splash Pop ile fotoğrafı siyah-beyaz hale dönüştürdükten sonra sadece belirli bir alanı renkli bırakabiliyorsunuz. Dikkat çekici görüntüler oluşturmak için mutlaka denenmesi gereken bir uygulama.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Instagram Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title