Haberler

Fortnite, Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini oyuna ekliyor

Güncelleme:

Fortnite, sevilen animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini ve dünyasını oyuna getirerek popüler kültürün merkezi olduğunu kanıtlıyor. Oyun içi mağazada, Avatar karakterlerinin kostümleri ve aksesuarları yer alacak. Epic Games, özel etkinlikler ve görevlerle oyunculara ödüller kazandıracak.

Fortnite, oyuna sevilen animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini ve dünyasını getirecek ve böylelikle Fornite bir kez daha popüler kültürün merkezi olduğunu kanıtlayacak. Twitter'daki bir gönderide duyurulan bu işbirliği, Fortnite hayranlarını oldukça heyecanlandırdı ve Avatar evreninin Fortnite dünyasına girişi büyük bir ilgiyle karşılandı.

Avatar: Son Hava Bükücü karakterleri Fortnite 'ta

Oyun içi mağazada, Avatar: Son Hava Bükücünün ana karakterlerinden bazılarının kostümleri ve aksesuarları yer alacak. İlginç bir şekilde dizinin ana karakteri olan Aang'in hemen satın alınabilir olmayacağı belirtildi. Bunun yerine, Aang'in daha sonraki bir tarihte bir etkinlik geçidi kapsamında oyuna ekleneceği söylendi.

Yip yip! Get ready, Avatar: The Last Airbender is coming to Fortnite.

Katara, Zuko, and Toph land in the Shop tomorrow. pic.twitter.com/PlP1PWs7Bl

— Fortnite (@FortniteGame) April 8, 2024

Katara, Toph ve Zuko gibi ana karakterlerin yanı sıra, Avatar: Korra'nın Efsanesi'nin baş karakteri de oyunun bir parçası olacak. Oyuncular, bu karakterlerin kostümlerine satın alarak ulaşabilecekler.

Epic Games, bu yeni karakterler için özel kostüm paketlerinin yanı sıra, oyun içi etkinlikler ve görevler de sunacak. Bu etkinlikler, oyunculara ödüller kazanma ve Avatar evreninin derinliklerine daha da dalmaları için fırsatlar sunacak. Ayrıca, Avatar: Son Havabükücü'nün efsanevi sahnelerini ve anlarını içeren özel etkinlikler de bekleniyor.

Activision, Call of Duty hilecilerine acımadı! Binlerce oyuncu banlandı…

İlk etkinlik olan Avatar: Elements, 12 Nisan tarihinde başlayacak. Fortnite, son zamanlarda birçok farklı film, dizi ve müzik sanatçısı ile işbirlikleri yaparak oyuncularına sürekli yeni ve heyecan verici içerikler sunmaya devam ediyor.

Siz Avatar x Fortnite işbirliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Epic Games Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title