Haberler

    Alcatel Onetouch'tan 3 İşletim Sistemli Telefon: Pıxı 3

    Çift işletim sistemine sahip telefonların ardından şimdi ise 3 işletim sistemine sahip telefon ortaya çıktı.

    Emre Çetinkaya - -

    Daha önce çift işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla karşılaşmıştık. Bu telefonlar iki farklı işletim sistemi arasında geçiş yapabiliyor ve ikisini de çalıştırabiliyordu. Şimdi ise 3 işletim sistemine sahip akıllı telefonlar geliyor.


    Bilindiği üzere CES 2015 fuarına kısa bir süre kaldı. Las Vegas'ta düzenlenecek olan etkinlik 6 Ocak - 9 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu fuar, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da birçok ses getirecek ürüne ev sahipliği yapacak. İşte Alcatel OneTouch da görünüşe göre bu ürünlerden bazılarına imzasını atmaya hazırlanıyor.


    Yeni gelen bilgilere göre Alcatel OneTouch, CES 2015'te PIXI 3 isimli yeni akıllı telefon ailesini CES 2015'te duyuracak. 3.5", 4", 4.5" ve 5" olmak üzere dört farklı ekran boyutuna sahip olan PIXI 3 telefonların en önemli özelliği ise 3 farklı işletim sistemine birden sahip olmaları. Bu işletim sistemleri ise, Firefox, Windows Phone ve Android.


    Öte yandan şu an için bu telefonların bu işletim sistemlerini nasıl çalıştırdığı ve nasıl geçiş yaptığı hakkında bir bilgi yer almıyor. Ayrıca cihazın donanım detayları da henüz belirsiz. Bunları önümüzdeki günlerde başlayacak CES 2015 fuarında göreceğiz. Bu cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz?


    Çift işletim sistemli iPad Air klonu: Onda V919 3G Air

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Las Vegas Alcatel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title