Haberler

Taraftarlar, "Terim Gelirse Kendimi Yakarım" Diyen Yöneticiyi Bekliyor

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar, "Fatih Terim gelirse kendimi yakarım" diyen yönetici Eşref Alaçayır'ı göreve davet etti.

Galatasaray'da Igor Tudor'un ayrılığının ardından teknik direktörlük arayışları sürerken kulübün hukuktan sorumlu yöneticisi Eşref Alaçayır, Fatih Terim'le ilgili yorumuyla gündeme damga vurmuştu. Alaçayır geçen hafta Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı bir sohbette, Fatih Terim'in sarı-kırmızılı ekibin başına geçmesi ihtimaliyle ilgili "Eğer Terim gelirse üzerime benzin döker kendimi yakarım" demişti.

TERİM GELDİ, TARAFTARLAR ALAÇAYIR'I HEDEF ALDI

Fatih Terim'in dün gece itibarıyla tekrar takıma gelmesiyle birlikte taraftarlar, Alaçayır'ı hedef aldı. Atılan tweet'lerden bazıları şu şekilde:





Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

KARTAL:

fatih terim boş beleş bir adamdır. haahuuu yapar ancak ona buna bagırır son olayından sonra rezilligi tavan yapmıştı zaten haa gsye yakışmazmı bence tamda gsye yakışan bir lavuk beter olun

7
13
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE TARAFTARI:

YAZIK. . . ÜZÜLDÜM. ŞİMDİ OBJEKTİF OLUNACAKSA TERİM E KADAR DAHA BİR SÜRÜ ADAM VAR ALABİLECEĞİNİZ. ŞİMDİ O SEVMEDİĞİM AZİZ YIDLIRIM'' I DAHA İYİ ANLADIM. ALEX EFSANELEŞMEYE BAŞLADIĞINDA GÖNDERMESİNİ. . .

13
4
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE TARAFTARI:

GSLİ '' KARDEŞİM, AZİZ YILDIRIM DA BİZİM İÇ MESELEMİZ. VELHASIL BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BU DEĞİL. BİZ HER SEFERİNDE BAŞTAN BAŞLARSAK TÜRK FUTBOLU OLARAK GELİŞEMEYİZ. TERİM GELECEK, ZİCO GERİ GELSİN, HAMİ MANDIRALI ZAMANLARI VB. GİBİ ANILAR HOŞ AMA UYGULAMASI KÖTÜ DEĞİL ARTIK. KOS KOCA 18 TAKIMDAN 1 TANESİ AVRUPADA ZOR BAŞARI ELDE EDİYORUM. BJK İSTİSNA ŞUAN TÜM KALBİMLE DESTEKLİYORUM. AMA GENEL ANLAMDA ZAYIF KALIYORUZ. SEBEBİ DE BENCE ESKİLERDEN VE EGO '' MUZDAN VAZGEÇEMEYİŞİMİZDEN. . .

yanıt0
yanıt0
oklava:

Terim Gs''ye yeniden bir sürü futbolcu aldırır onlarıda beğenmez kiraya yollar borç batağındaki Gs dahada borca batar, Satacak bir şeyi kalmayan (RİVA_GS ADASI SATILDI ) Gs''yide FİFA affetmez öper

6
7
yanıtYanıtla
ua:

ağlayın kuşlar. . .

10
1
yanıtYanıtla
ZAZA:

Son Dakika : FATİH TERİM kanatsız kuşların yönetmeni oldu :))))))))))))))))))

8
2
yanıtYanıtla
ÇOK DA FİFİ:

KENDİNİZİ YAKMANIZA GEREK YOK ELİNİZİ GÖZÜNÜZÜ GALATASARAYIMIZ ÜZERİNDEN ÇEKİN O BİZE YETER. . .

4
2
yanıtYanıtla
Alivanbe:

benzin.bedava

2
0
yanıtYanıtla
Wan:

Diyorum adam degilsiniz

0
1
yanıtYanıtla
aykut yıldızkıskanır:

Fatih terim: Teknik direktör Derwal, o zamanın dev takımı haci hakan emre tafarel popesku. . . . ve muhteşem yönetimin bütün emeklerine konan emek hırsızı, kibirli ve cahil bir adamdır. Hiçbir başarısı yıktur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title