Haberler

Takıma geri çağıran Al Ahli'ye Josef'ten yanıt: Geri dönme ihtimalim yüzde 0

Güncelleme:

Beşiktaş'ın bir süre önce kadrosuna kattığı Josef de Souza'yı eski takımı Al Ahli geri çağırdı. Suudi Arabistan ekibi, deneyimli oyuncunun sözleşmesini haksız feshettiğini savunuyor. Henüz lisansı çıkmayan Brezilyalı orta saha bu çağrıya, antrenman fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak yanıt verdi ve geri dönüşünün olmadığını belirtti.

Beşiktaş'ta yeni transfer Josef de Souza için yaşanan kriz sonlanmıyor.

Oyuncuyu ve siyah-beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet eden Al Ahli kulübü, Josef de Souza'yı "haksız fesih" nedeniyle geri çağırdı. NTV'de yer alan habere göre Arap kulübü, Brezilyalı oyuncuya borcu olmadığını iddia ederek takıma katılmasını talep etti.

Josef de Souza, bu gelişmenin ardından Instagram hesabından bir paylaşım yaptı ve, "Geri dönme ihtimalim yok, yüzde 0." mesajını paylaştı.

Takıma geri çağıran Al Ahli'ye Josef'ten yanıt: Geri dönme ihtimalim yüzde 0

JOSEF DE SOUZA: MAILLERİ NİYE PAYLAŞMIYORSUNUZ?

Josef de Souza geçtiğimiz günlerde Arap kulübünün FIFA'ya başvurmasına tepki göstermişti.

Brezilyalı oyuncu, "Neden imzaladığımız anlaşmayı göstermiyorsunuz? Neden sözleşmeyi feshetmeden önce kaç kare ödeme için yolladığımız e-maillleri paylaşmıyorsunuz? Maalesef kulübü bir amatör yönetiyor. Kulüp çok büyük ancak yönetim küçük" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş, Josef de Souza ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamış ve geçici lisans için FIFA'ya başvuru yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (3)

007:

şaka gibi ya. tabi ki bu kimin başına gelirdi. şaşırdık mı tabi ki Beşiktaş. . .

1
0
yanıtYanıtla
008:

iyi de bile bile aldıysa o da bjk nin aptallgıdır. Haksız mıyım ?

yanıt1
yanıt0
TEAM SYSTEM:

Victor Ruiz Beşiktaş''la sözleşmesini tek taraflı fesh edip İspanya da Futbol hayatına İspanyol Futbol Federasyonunun sağladığı geçici Lisansla devam ediyor. Ama buradaki Federasyon Josef De Souza konusunda sırf Beşiktaş''ı tökezletmek adına yoluna kasıtlı taş koyuyor .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title