Haberler

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'i 3-2 mağlup etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Medipol Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan mücadelede siyah-beyazlılar 3-2'lik skorla kazanmasını bildi. Kartal en yakın takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe ile puan farkını 5'e çıkardı.

Beşiktaş, 42. dakikada Cyle Larin'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. Başakşehir, 52. dakikada Deniz Türüç'ün golüyle eşitliği sağladı. Siyah beyazlılar, 68. dakikada Welinton'un golüyle tekrar öne geçmeyi başardı. Başakşehir, 76. dakikada Demba Ba ile tekrar eşitliği sağladı. Beşiktaş, 85. dakikada Josef de Souza ile 3. kez öne geçti ve maçı kazanmayı başardı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Başakşehir'i 3-2 yenen Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ilk kez rakibini iki maçta da mağlup etti. Üst üste 6. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 63'e yükseltti ve takipçileri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 5 puan önünde zirvede yer aldı. Başakşehir ise 29 puanda kaldı.

SERGEN YALÇIN LOCADAN TAKİP ETTİ

Gaziantep maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşma öncesinde başkan Ahmet Nur Çebi ile yemekte buluştu. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın yakınlarındaki bir restoranda Çebi ve yöneticilerle bir araya gelen Yalçın, karşılaşmayı da stattaki locadan takip etti.

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'i 3-2 mağlup etti

PAS REKORU

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk olan Beşiktaş, bu sezon bir ilke imza attı. Siyah - beyazlılar, 416 pasla Süper Lig'de bu sezon ilk yarıda en çok pas yapan takım oldu. Beşiktaş ayrıca 2014/15'ten bu yana Süper Lig'de en fazla isabetli pas yaptığı ilk yarıyı Başakşehir karşısında oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Medipol Başakşehir Fk Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

fb:

bjk balınla başka deyimle şansınla yendi yine kupa maçından sonra yorgun olacak beşiktaş haftaya fenerbahçe yenecek bjk bayern münih değil barcelona değil yenilmez değil

6
6
yanıtYanıtla
ua 34:

SERGEN YALÇIN KAÇACAK!

1
10
yanıtYanıtla
fb:

beşiktaş iyice yorulsun aykut hoca bastırın yorun beşiktaşı kupa maçıda var yorgun çıkacak zaten derbiye beşiktaşa fenerbahçe dur diyecek derbide

4
6
yanıtYanıtla
Canmen:

Bizim isimiz degildir. . . baskalarindan medet ummak. . . biz kendimiz basaramiyorsak. . . daha cok calisip, dahada iyi olmaliyiz derim. . .

yanıt0
yanıt0
fb:

aykut hoca beşiktaşı yorun iyice zorlayın hafta içi kupa maçıda var zaten iyice yorulsun beşiktaş haftaya derbide fenerbahçe yenecek

4
4
yanıtYanıtla
fb:

haftaya derbide fenerbahçe yenecek beşiktaş yenilmez değil başakşehir 2 gol atabiliyorsa fenerbahçede 3 yada 4 gol atabilir bjk ya sonuçta beşiktaş real madrid bayern münih barcelona değil yenilmez değil haftaya derbide muhteşem oyunla yenecek fenerbahçe

5
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Aykut kocaman senden değil teknik direktör wc bekçi bile olmaz Allah''dan Fenerbahçe senden kurtuldu .

1
0
yanıtYanıtla
İleri:

Başakşehirli futbolcular top Beşiktaş a geldiği gibi bunlar geri çıktı bu kadar korkak teknik adam ve takım görmedim

1
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Tebrikler BJK. . . Inanmak ve Takim olmak güzel bi sey. . . bi Fenerli olarak özenmemek elde degil. . .

1
0
yanıtYanıtla
kartal:

resmen penaltının üstüne yattılar adam larine celme taktı be ama adalet yerini buldu

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title