Haberler

    Eski Hakem Bünyamin Gezer: Trabzonspor Maçındaki Pozisyona Vallahi Penaltı Çalarım

    Güncelleme:

    Yorumculuk yapan eski hakem Bünyamin Gezer, Alanyasporlu futbolcu Tzavellas'ın Ufuk'un elindeki topa dokunmasını "Bunu görsem vallahi de billahi de penaltı çalarım." şeklinde yorumladı.

    Spor Toto Süper Lig'de dün gece oynanan Alanyaspor-Trabzonspor maçında yaşanan bir pozisyon geceye damga vurdu.

    Bir pozisyonda Yunan stoper Tzavellas, takım arkadaşı kaleci Ufuk'u kutlamak için yanına giderken topa elle dokundu. Beinsports yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer, pozisyonun penaltı olması gerektiğini savunurken şu yorumu yaptı:

    "Tzavellas'ın yaptığına bakar mısınız? Top oyunda. Buyrun. Bunu görsem vallahi de billahi de penaltı çalarım."

    Yorumculardan Tümer Metin ise "Bravo hocam. Eli iyi yakaladın" derken, Mehmet Demirkol ise "Her dokunmadan penaltı olmaz hocam" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (29)

    Adınızı Yazın:

    Karde$lerim ben 40 senedir Belçikada hakemlik yapiyorum, top taçtan kaleciye gelmi$, yani top oyunda, o topa kaleciden ba$ka kimse eliyle dokunamaz. Kalecinin herhangi bir takim arkada$i topa eli ve elleriyle dokunursa penalti DIR. Sahalarda nadiren olan bir $eydir ama FIFA nin kurali budur.

    25
    3
    yanıtYanıtla
    AHA:

    HOCAM şimdi olmadı lazlara umut kapısı oldun şimdi başlarlar 2018-2019 alanyaspor maçında kural hatası şampiyonluğumuzu engelledi bir 20 senede bunu ağızların dan düşürmezler bu hiç olmadı HOCAM

    yanıt14
    yanıt5
    ALAYA ŞALVARI:

    Gerçekten Belçika da bu kadar çok Türk hakem varmı?Mustafa Karabal ve sen?Bünyamin!!!!! Yoksa senmisin yazan!!!

    yanıt2
    yanıt0
    Dürbünlü:

    Trabzon Anadolu takımı diye hakkı yeniyor:(((protesto ediyorum.

    10
    7
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    ATIŞ YAPILMADAN KALECİDE BLOKE OLAN TOP OYUNA DAHİL DEĞİLDİR VE OYUN BAŞLAMAMIŞ OLDUĞUNDAN ELLE OYNAMA TESPİTİ YANLIŞ OLUR. SİZİN GİBİ HAKEMLERLE BU GÜNLERE KADAR GELMİŞSEK ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR. BÜNYAMİN UYURGEZER.

    12
    3
    yanıtYanıtla
    Mustafa Karabal:

    Karde$im ben Belçikada hakemlik yapiyorum, top taçtan kaleciye gelmi$, yani top oyunda, o topa kaleciden ba$ka kimse eliyle dokunamaz. Kalecinin herhangi bir takim arkada$i topa dokunursa penalti DIR.

    yanıt2
    yanıt2
    SSK EMEKLİSİ:

    TOP OYUNDAYSA NEDEN KALECİ DEGAJI VEYA OYUNA TOPU SOKAR İKEN KARŞI RAKİP OYUNCUNUN UZAK OLMASI İSTENİYOR . VEYA RAKİP OYUNCU KALECİNİN ELİNDEN TOPU ALABİLİYORMU

    yanıt3
    yanıt0
    andsmero denizli:

    o kadar da değil yani senin gibi vicdansız hakemler verir bu penaltıyı

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    ben trabzonsporluyum böle bi penaltı ile beraberlik istemezdim. Adrenalin ile yapılmış masum bir hareket

    8
    2
    yanıtYanıtla
    İŞTE BU:

    YOK DEVENİN NALI

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title