Haberler

Yerden yere vuruluyordu, herkes peşine düştü! Ronaldo'yu gölgede bırakan Portekizli savaş çıkarttı

Güncelleme:

Atletico Madrid'in 2019'da 127 milyon euro bedelle transfer ettiği Joao Felix, Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çekti. 'Karavana transfer' olarak tanımlanan Felix için PSG ve Premier Lig ekipleri karşı karşıya geldi.

2022 Dünya Kupası'ndan önce esamesi okunmayan Joao Felix, bir anda devleri transfer savaşına soktu. Dünya Kupası'nda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Portekizli için PSG ve Premier Lig devleri savaşa tutuştu.

İNGİLTERE'DEN 4 DEV İSTİYOR

Joao Felix'i Newcastle United, Chelsea, Arsenal ve Manchester United radara aldı. Felix için konuşulan ücret ise 100 milyon euro seviyelerinde.

Yerden yere vuruluyordu, herkes peşine düştü! Ronaldo'yu gölgede bırakan Portekizli savaş çıkarttı

EN CİDDİ TALİPLİSİ PSG

Felix'in en ciddi taliplisi ise Fransız devi PSG. Fransız devi; Messi, Neymar ve Mbappe üçlüsünden birinin ayrılması ihtimaline karşı durumunu sağlama almak istiyor.

HOCASI İLE ARASI BOZUK

127 milyon euro bedelle transfer edilen Felix, inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. 23 yaşındaki futbolcunun takımın hocası Diego Simeone ile arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Simeone'nin defansif futbolunda Felix'in kaybolduğu yorumları da hayli fazla.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Portekiz Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title