Haberler

Yalova'da "Haydi Geleceğe" projesi tanıtıldı

Güncelleme:

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun futbola geri dönüş kapsamındaki çalışması olan 'Haydi Geleceğe' projesinin tanıtımı yapıldı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun futbola geri dönüş kapsamındaki çalışması olan 'Haydi Geleceğe' projesinin tanıtımı yapıldı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun futbola geri dönüş adımları 'Haydi Geleceğe' projesinin tanıtımı yapıldı. Terma City'deki organizasyona Yalova Valisi Muammer Erol, Termal Kaymakamı Vehbi Bakır, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, Terma City Ceo'su Tevfik Talas'ın yanı sıra Türk futbolunun duayen isimleri Güvenç Kurtar ve Ömer Kaner de katıldı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, projeyle Türk futbolu ve Milli Takıma oyuncu kazandırmak istediklerini belirterek, "Gayemiz Yalova futboluna en iyi şekilde hizmet etmek. Bu bir başlangıç. Yalova futbolunu geliştirmek için çok çalışacağız. Çok daha özel projelerimizi hayata geçirerek Yalova futbolunu ayağa kaldıracağız" diye konuştu

Erbul'un ardından söz alan proje sorumlusu Yılmaz Kalaycı, projenin faaliyetleri ve hedeflerini anlattı. Yalova Valisi Muammer Erol ve Terma City Ceo'su Tevfik Talas da söz alarak projenin destekçisi olduklarını dile getirdi. Pandemi sonrasında hayata geçen 'Haydi Geleceğe' projesi kapsamında düzenlenen minik kramponlar turnuvası sonrasında organizasyon komitesinin seçtiği 23 sporcu tanıtıldı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muammer Erol Yalova CEO Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title