Haberler

Yağmur Sarıoğlu Rusya'da 207 metreden bungee jumping yaptı

Güncelleme:

Galatasaray ve Göztepe forması giyen eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, Rusya'da tam 207 metre yükseklikte bungee jumping yaptı.

Birkaç ay önce 3 milyon liralık Lamborghini ile İzmir-Çeşme yolunda 270 kilometre hız yapan eski futbolcu Sabri'nin eşi Yağmur Sarıoğlu, bu kez Rusya'da cesaret testini geçti.

Yağmur Sarıoğlu Rusya'da 207 metreden bungee jumping yaptı

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Sabri Sarıoğlu eşi Yağmur Sarıoğlu'na aldığı Lamborghini ile de uzun süre gündemde kalmıştı. Sarıoğlu'nun o dönem eşine 'Bir daha olursa arabayı satarım' resti çektiği konuşulmuştu. Özel bir şirkette pilot olan Yağmur Sarıoğlu, tam 207 metre yükseklikteki bir köprüden bungee jumping yaptı. Yağmur Sarıoğlu, sosyal medyada TT oldu.

MÜTEVAZİ ARABAYLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Sarıoğlu ile 2018 model aracıyla Harbiye'de görüntülenmişti. 2018 Eylül ayında futbolu bırakma kararı alan Sabri Sarıoğlu, önceki akşam eşi Yağmur Sarıoğlu ile Harbiye'de görüntülendi. Bir mekandan çıkarken görüntülenen futbolcu, patlayan flaşları gülerek selamladı.

Yağmur Sarıoğlu Rusya'da 207 metreden bungee jumping yaptı

Yağmur Sarıoğlu Rusya'da 207 metreden bungee jumping yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (22)

birikedimi7:

sabri bence bundan boşanmalı, sabriyi maddi olarak bitirecek az kaldı

11
2
yanıtYanıtla
TEST:

Kadın Pilot Kardeşim Sabriye o bakıyor olabilir.

yanıt15
yanıt0
vatandaş:

test: bu ablaya pilot eğitimi aldıran sabri :)

yanıt5
yanıt0
Mehmetttt:

Boşanırken alacağı tazminat ve nafakadan komple bitirir sabriyi. Korkudan bırakamıyor hatunu.

yanıt0
yanıt0
bu ne şimdi.:

sosyal medyada TT oldu, ne demek. bilen varmı.

7
0
yanıtYanıtla
onur:

trend topic ney onu bilen varmı

yanıt3
yanıt0
fth:

türk telekom

yanıt5
yanıt0
coni:

sabrii karin cok guzel sabriii

0
7
yanıtYanıtla
SÜPPER ALİ:

ULAN SABRİ TOP NEDEN HEP AUTA GİTTİĞİ BELLİ OLDU KAÇ FEET YUKARDAN GİDİYOR KIZ NASIL YETİŞTİRECEN.

7
0
yanıtYanıtla
sabri vurduuuu..ve top çok farkla autttt:

sabri bununla baş edebiliyomusun kardeşim. artık futbol da yok yüksek paralar lüks arabalar da yok. nasıl tutarsan hadi bakalım!!!

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title